U trendu

Ako želite da budete zdravi i mršavi – ovo nikako ne preskačite za doručak, organizam će vam reći hvala, savetuje poznati doktor

Savete o zdravlju daje rado. Doktor Emir Solaković poznat je u regionu kao čovek bez dlake na jeziku.

Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji dao je jednostavan savet na pitanje šta žena treba da jede da bi bila zdrava i mršava:

Idealan doručak za ženu je: čim ustanete, popijte šolju bilo kog čaja. On ispija toksine koji se nakupe tokom noći. Zatim uzmite jaja. Za žene idealan doručak je kajgana od 3 belanca i jedno celo jaje, to je 10 grama proteina.

I muškarci: kajgana od 5 belanaca i jedno celo jaje. Masti se moraju konzumirati jer su neophodne za telo. Ako želite zdrave masti, slobodno poškropite malo maslinovog ulja na to umućeno jaje. Naša koža, obrve, kosa, nokti su svi napravljeni od ovih proteina. I bez hleba. Jedite ovo svaki dan.

Vašem mozgu je potreban šećer da bi se prehranio, ali koji? Preporučujem da skuvate ovas i dodate nekoliko kockica crne čokolade, pa dodate malo suvih šljiva.

Za ovaj doručak organizam će reći:

Hvala vam što ste mi ovo dali. Organizam voli zob jer je jedina od svih namirnica koja ima istu materiju kao majčino mleko. Ne jedi žitarice, to je đubre. To je sam šećer. Kuvajte čisti ovas ili kao što kuvate pšenicu. Posle ovoga možete udobno da pijete crnu kafu bez šećera i imaćete nuždu. Pa, tek tada ste spremni za posao. Moći ćete da izgurate 6 sati bez ikakvih problema. Vaše telo će savršeno funkcionisati.

A ako pojedete mafin, isto je kao i šećer ako ste ga pojeli. Organizam neće znati da je pojeo mafin, vari ga kao šećer. Što je hleb belji, veće je smeće. Hleb sa semenkama je dobar i zdrav, ali pravi crni hleb. Bez boje i dodataka. Ali najviše 2 kriške. Beli hleb nema ništa što vam treba!“

Doktor Solaković tvrdi da nikada nije video debelog čoveka da doručkuje. Prema njegovim rečima, debeli ljudi uglavnom preskaču doručak, kreću se sporo, jedu kasno i obilno „kao da ga stavljaju u pećinu, a ne u usta“.

(Espreso/najzena)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Пошаљи коментар