U trendu

Večeras i sutra najviše posetilaca na Exitu

Na Exit festivalu u Novom Sadu ovog vikenda se očekuje najveći broj posetilaca s obzirom na to su subota i nedelja tradicionalno dani kada na tu manifestaciju dolazi najveći broj posetilaca iz Beograda i regiona.

Prema rečima Teodore Miljković, portparolke Exita, gosti kampa imaju sve uslove za udoban boravak.

“Posetioci imaju zatvorene tuševe sa toplom vodom, lavaboe, a tu su naravno i lokeri u kojima mogu zaključati svoje stvari. Takođe imaju brojne zabavne sadržaje, čil zonu u kojoj prosto mogu da se opuste, imaju i nargila zonu … Ono što je specifično za ovu godinu jeste Viza Fifa vorld kap gde se gledaju utakmice svetskog prvenstva“. rekla je ona.

Poslednjeg dana, u nedelju, biće omogućena posetate zone i za one koji nisu smešteni u kampu.

„Dakle, svi koji imaju festivalsku narukvicu mogu da dođu i pogledaju utakmicu”, istakla je Miljković.

Dodala je da posetioci imaju nezaboravan provod i priliku da upoznaju ljude iz celog sveta, razmene dobru energiju i super se zabave.

U kampu, prea njenim rečima, prednjače posetioci iz regiona, ali i onih iz Filipina, Bahreina, Kanade, Australije, Afrike.

O kamperima celodnevno brine hitna pomoć i sve protiče u najboljem redu.

Posetilac iz okoline Šapca je imao samo pozitivne reči za ovogodišnji festival.

“Drugi put sam na Exitu, ali mi je ovo prvi put da sam u kampu. Oduševljen sam celom organizacijom, Exit je fenomenalan, najviše vremena provodim na Fjužn stejdzu”, rekao je.

Kamper iz Kipra je oduševljen pre svega Novim Sadom:

“Mislim da je Novi Sad fenomenalan., ovaj kamp je bolji od svih kampova u kojima sam bio jer su toaleti, tuševi i šatori odlični. Ja boravim u šatoru koji ima struju i krevet, tako da sam veoma zadovoljan. Što se tiče festivala, ima veliki broj izvođača, definitivno ću doći sledeće godine”.

Devojka iz Indije, kojoj je ovo prvi put da prisustvuje festivalu, takođe ne krije zadovoljstvo.

Njoj je, kaže, ovo prvi put da boravi u Srbiji.

„Čula sam za Exit festival i to je jedan od razloga mog dolaska. Festival je zaista dobar, ljudi su energični, dopada mi se ovde. Kamp je neverovatan, ovde se zabava nikad ne završava. Moji omiljeni izvođači za sada su LP i Frenč Montana ali je tu još toliko puno izvođača….“, kazala je.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar