U trendu

Čija je planeta seksa?

Dokle seže vaš avanturistički duh kada je u pitanju seks? Možete li da se pohvalite da ste probali avanturu za jednu noć, seks utroje ili tantrički seks? Da li se uopšte treba hvaliti seksualnim vratolomijama, što se veoma često zamera jačem polu? Možda je to zbog toga što muškarci češće nego žene veruju da intenzivna romantična ljubav, karakteristična za nove veze, izbledi posle nešto više od godinu dana.

Žene se zadovoljavaju malim stvarima. Donesite joj kafu u krevet kada se probudi i njoj je dan već lepo počeo. Nekoliko lepih reči dok osvetljavate sobu, miris iz šoljice koji joj draži čula i sve su šanse da će biti jutarnjeg seksa. Na stranu priča da kafa može da doprinese povećanju seksualnog apetita kod žena, to su istraživanja koja su sprovedena na ženkama pacova, koje su se zbog ubrizganog kofeina posle jednog parenja odmah približavale drugom mužjaku. Dakle, zanemarimo tu priču.

Da ne bismo bili optuženi za mizoginiju, recimo samo da bi taj podatak mogao da ima potpunog smisla samo za one dame koje nikada ranije u svom životu nisu pile kafu, koje joj ne znaju miris i koje joj ne znaju ukus. Ako postoji neka takva na planeti, topli napitak za nju bi mogao da bude potencijalna seksualna bomba.

Da bi se muškarac osećao prijatno na planeti seksa, a prijatnosti težimo pre i posle svega, potrebno je da poradi na tome. I pohodi su uvek različiti.

Neke žene su prave neosvojive tvrđave, a nekima je dovoljno da prepoznaju umetničku dušu za koju će poverovati da ima bogat seksualni život. Svaki redak talenat je privlačan suprotnom polu. Ako ga otkrijete kod sebe, negujte ga brižljivo, jer nije isključeno da ćete na taj način i vi postati predmet nečijeg divljenja. Na kraju krajeva, na svakog muškarca u proseku idu po tri žene. Planeta seksa je u stvari planeta muškaraca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.