Ljubavne igre

Bez dobrog seksa nema uspešne i trajne veze. Nažalost, do savršenog seksualnog života ne stiže se tek tako lako. Da biste s nekim zaista mogli da uživate u vrhunskom seksu, taj neko najpre treba da vas privuče, a vi treba da žrtvujete vreme i energiju da tu osobu dobro upoznate. Postoji mit da je samo spontan seks dobar seks – najčešće je upravo obrnuto. Zato je najbolje da ne žurite. Planiranje i pripreme uložene u romantično veče biće nagrađeni većim uživanjem. Ukoliko želite da se zabavite u ljubavnoj igri, nemojte da se prenemažete. Recite jasno i glasno šta želite.
Ako želite da postižete dobre orgazme, one od kojih se mišići grče a srce lupa kao ludo, onda na tome morate da radite zajedno. Da biste naučili da uživate, morate znati šta je ono što vam najviše prija. Igrajte se, eksperimentišite, trudite se da zadovoljite jedno drugo što više možete. Posle nekog vremena, vodićete ljubav kao nikada do tada. Mnogo grešite ako seksualno zadovoljstvo povezujete samo sa stimulacijom genitalija. Naravno, na njima treba najduže da se zadržite, ali nemojte da zaboravite da na telu ima još erogenih zona koje možete da stimulišete. Pokušajte da seksualnu energiju proširite na celo telo – volite se celim telom.
Podelite s voljenom osobom sve najskrivenije seksualne fantazije; inventivnost može da iznenadi. Potrudite se da jedno drugom ostvarite seksualne snove. Naravno, nemojte o tome govoriti ukoliko primetite da se voljena osoba nerado prepušta takvom razgovoru. Pokušajte da pažljivo slušate jedno drugo. Trudite se da partnerku ne ostavljate nezadovoljenu zbog toga što vam se seksualni apetiti razlikuju. Izreka "čini drugome samo ono što želiš da se tebi čini" važi i za seks, kao i za svaki drugi aspekt našeg života. Svako do nas ima svoje seksualne apetite i nijedan par nije savršeno usklađen. Uvek je nekome potrebno malo više seksa.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike