U trendu

Muška pravila

Kada kršimo ozvaničena pravila, svesni smo posledica koje to može izazvati, ali kada je reč o nepisanim, niti smo svesni da ih kršimo, a kamoli rizika koji to kršenje nosi sa sobom. Stoga, ne bi bilo loše da vam predstavimo neka od takvih pravila. Muški svet je iovako svet ćutanja i uzajamnog razumevanja (samo između osoba istog pola). Iako najčešće znate šta kada treba uraditi, postoje neke stvari oko kojih se dvoumite. Tome je kraj. Evo jedinog pravog pravilnika koji možete odštampati i okačiti na zid svoje sobe ili kancelarije (ako nema žena unaokolo). Pravila u muškocentričnom svetu. Ni u kom slučaju ih ne shvatite krajnje ozbiljno.

 1. Nikada ni pod kojim uslovima ne gledajte film „Čokolada“.
 2. Svaki muškarac koji na momačko veče ponese video-kameru ili fotoaparat može se slobodno likvidirati.
 3. Ako vas žena, devojka, majka ili poznanik vašeg najboljeg druga pita gde se on nalazi – vi nikad ne znate; ni pod kakvim pritiskom ne popuštajte. Ne samo da nećete reći gde je on već ćete i poricati da ga uopšte poznajete.
 4. Morate izvući prijatelja iz zatvora u roku od 12 sati.
 5. U društvu možete svaku anegdotu doraditi i učiniti je zanimljivijom do 50%, sve preko toga drugi će smatrati glupošću. Ali, ako muvate devojku, mašti nema kraja, i možete uveličavati do 400%. Sve se baš vama dogodilo upravo onako kako ste ispričali.
 6. Ako poznajete nekog tipa više od 24 sata, njegova sestra je nedostupna za vas do kraja života, osim ako je ne oženite.
 7. Ni u kom slučaju dva muškarca ne bi trebalo da dele isti kišobran.
 8. Ako u klubu naiđete na dvojicu koji gledaju neku utakmicu, možete samo pitati za rezultat – nikako ne pitajte ko igra.
 9. Nikada se ne tucite goli – osim ako niste u zatvoru.
 10. Prijatelji prijateljima ne dozvoljavaju da nose Speedo kupaće gaće. Nikada.
 11. Ispijanje ženskih koktela sa kišobrančićem u čaši dozvoljeno je jedino ako vam ih služe konobarice u toplesu na plaži.

Ovo su samo neka od pravila koja se odnose na prijateljstvo, sport, devojke i način vođenja pravog muškog života. Ako želite da saznate šta je to što je bitno i koje su to nepopravljive činjenice u muškom svetu, naći ćete ih na ovoj adresi.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike