najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Kako putovati više a potrošiti manje?

Dok su neki za putovanja spremni da potroše ogromne svote novaca i ne pitaju šta košta, većini odmor ponekad predstavlja „noćnu moru“. Ipak, za putovanja ne treba uvek potrošiti mnogo novca.

Čekajte pravi trenutak

Putovanja su najskuplja u sezoni godišnjih odmora i školskih praznika. Ukoliko je moguće, pokušajte da izbegnete period juli-avgust i vrebajte jeftinije karte van sezone. Napravite listu mesta koje biste želeli da posetite u nekom narednom periodu, pa pratite i rezervišite što ranije, više će vam se isplatiti.

Podelite troškove prevoza

Možda postoji mogućnost da sa nekim podelite troškove goriva? Učinite to. Velika je verovatnoća da još neko vama poznat ide na bar približno mesto gde i vi, pa umesto da plaćate prevoz autobusom, uštedećete i na ovoj stavci.

Rezervišite smeštaj bez agencije

Pretražite internet – hotel ili hostel možete da pronađete i rezervišete uz samo par klikova. Na mnogim sajtovima danas je dostupna cena sobe, fotografije uz opis, kao i online rezervacija.

Informišite se o popustima

Pre puta proverite da li neki muzeji koje želite da posetite nude popuste za određene grupe ili u određenim mesecima. Neki gradovi nude gradske kartice po simboličnoj ceni uz koje možete da uštedite na ulaznicama.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike