U trendu

Kada upoznaš svoju krv, lete varnice

Glumica Liv Tajler nedavno je u razgovoru za “Gardijan” pričala o svom proboju do slave, od modela do glumice, očuhu Todu Rundgrinu, saznanju da joj je pravi otac frontmen benda “Aerosmith”, Stiv Tajler, o svom roditeljstvu.

“Mama me je rodila kada je imala 23 godine. Kada si dete, imaš želje i očekuješ da roditelji budu onakvi kakve ti želiš. Odjednom i sam si roditelj i pomisliš ‘Vau, kako je uspevala sve ovo sa 23, kao samohrana majka u Njujorku, bez ičije pomoći’?”, priznala je glumica.

“Moja majka je uvek bila veoma optimistična i pozitivnog pristupa, što je danas veoma moderno. Ali mnogo pre nego što su postojale knjige sa savetima, moja mama je uvek pratila svoje srce. Zaista joj se divim zbog toga”, kaže Tajler za majku Bebe Buel.

“U to vreme je bila manekenka i stil života u Njujorku je bio lud. Mislim da je na kraju morala da me povremeno ostavlja kod tetke i teče i drugih rođaka, a često sam živela i sa babom i dedom”, priseća se ona i dodaje da je zbog toga imala detinjstvo bogato porodičnim vezama.

“Tako sam naučila da se treba oslanjati na porodicu, tražiti im pomoć i pokazati saosećanje. Moja baka je meni i danas najbolji prijatelj. Moglo je da bude i drugačije, da odrastem u stanu sa dadiljom”, objašnjava ona.

“Upravo zato sam zahvalna Todu Rundgrinu koji je odabrao da mi bude očinska figura. Mislim da je teško za muškarca da kaže: ‘Dobro, ovo dete nije moje, ali i dalje želim da joj budem otac’. I kada više nije bio u vezi sa mamom, on je bio stabilan oslonac i podrška u mom životu”, tvrdi glumica, koja se zatim hvali kako je bilo “veoma kul posetiti Toda na Vudstok festivalu tokom ’80-ih”.

“Probudila bih se veoma rano i pošla da ga tražim, jer je uvek radio na kompjuteru cele noći, a spavao tokom dana. To je bio normalan raspored za umetnika. Svakog leta bi pravio velike žurke. Imala sam 12 godina i na jednoj od njih sam upoznala Majkla Stajpa, a on je danas moj najbliži prijatelj”, otkriva Tajler.

“Te godine sam se vratila sa mamom u Njujork i bila fascinirana gradom. To je bilo drugačije vreme, pa mi je dozvoljavala da šetam i igram se sama sa decom iz komšiluka”, priseća se glumica koja je kao tinejdžerka slučajno saznala da joj je biološki otac čuveni roker.

“Taj momenat kada sam saznala da mi je Stiv Tajler otac, bio je veći od mene, skoro spiritualan. Kada upoznaš svoju krv, to je posebna energija, kao varnice koje lete iz vaših tela. To mora da je hemija koja ima veze sa genima i DNK”, objašnjava ona.

“Osetila sam povezanost na veoma snažan način kada sam ga upoznala kao devojčica, a u početku nisam znala zašto, ali sam ubrzo shvatila razlog. Stiven i ja smo veoma ličili i radili iste stvari u isto vreme. Bilo je zabavno upoznati tu stranu porodice. Moja sestra Mia bi pomerila ruku na određeni način, kao i ja i to je bilo ludo”, prepričava Tajler.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike