U trendu

Ovako izgleda idealna žena gledano očima muškaraca, a tek da vidite šta prvo primećuju na njoj

Da li ste se nekada pitali šta to muškarce najviše privlači kod žena i šta prvo primećuju na njima?

Određena vrsta šminke – Iako većina muškaraca tvrdi da vole kada žene ne nose šminku jer tada deluju prirodnije, prema jednom istraživanju, žene koje nose šminku pre će uhvatiti pažnju muškarca. Ali, to se odnosi samo na određenu vrstu šminke. Žene koje nose „tamniju“ šminku manje zaokupljaju pažnju muškaraca i njih muškarci manje zovu na sastanke. Muškarcima je zapravo privlačna „neutralna i prirodna“ šminka.

Određena veličina kukova – Ovo zapravo nije stvar privlačnosti ni izgleda, već zdravlja i dobre plodnosti. Žene koje imaju veće kukove i struk ostavljaju utisak da mogu lako da imaju decu, jer otkrivaju nivo estrogena u ženinom telu.

Nošenje crvene boje – Crvena boja je boja strasti, stoga nije ni čudno da je privlačna muškarcima. Žene koje nose crvenu boju muškarcima su seksi i privlačnije. Dok prema jednom istraživanju sprovedenom na univerzitetu Rochester, muškarci će potrošiti više novca na sastanku ako žena sa kojom su nosi crvenu boju, prenosi 24sata.hr.

Dobrota i brižnost – Dobro odnošenje prema drugim ljudima muškarcima je i te kako važno. To im pokazuje da žene dobro odgovaraju na potrebe i želje drugih ljudi, što ih odmah čini privlačnijima. Takođe im pokazuje da imaju kvalitete koje bi ih činile dobrim majkama.

Visoki tonalitet glasa – Dok je ženama privlačnije kada muškarci imaju dubok glas, muškarci su potpuna suprotnost. Visoki tonalitet glasa muškarcima govori da je ta žena vrlo ženstvena, u dobroj formi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar