najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Navodna ljubavnica Breda Pita konačno se oglasila: Trudna sam

Merion Kotijar, koju strani mediji spominju kao glavnog krivca za rastavu Breda Pita i Anđeline Džolie, potvrdila je ono što se nagađalo kroz protekla dva dana, prenose inostrani mediji.

U saopštenju koje je objavila na društvenim mrežama priznala je da čeka drugo dete, za koje su mnogi sigurni da je Pitovo jer glumica treba da se porodi u decembru, pa je prema tome zatrudnela u martu kad su njih dvoje snimali film ‘Allied’.

Ali Merion je demantovala te navode i sve obavestila da je otac njenog drugog deteta njen partner Žilijam Kane s kojim je u vezi osam godina. Glumica takođe žestoko poriče da je s Brdom imala išta više od poslovnog odnosa.

– Ovo će biti moja prva i jedina reakcija na vest o razvodu Breda i Endži. Nisam navikla komentarisati ovakve stvari niti ih uzimam ozbiljno, ali svi ovi navodi po medijima utiču na ljude koje volim pa to moram učiniti. Kao prvo, pre puno godina upoznala sam čoveka svog života, oca svog sina i bebe koju očekujemo. On je moja ljubav, moj najbolji prijatelji, jedino što mi u životu treba. Kao prvo onima koji su zaključili da sam devastirana, poručila bih da sam jako dobro. I na kraju, Anđelini i Bredu, koje oboje duboko poštujem, želim da u ovim turbulentnim životnim trenucima pronađu mir. S ljubavlju, Merion – poručila je glumica u svom obraćanju javnosti.

Samo dan nakon što je objavljeno da je Anđelina predala zahtev za razvod braka, objavljen je i trejler filma u kom Bred glumi s Merion, a za koji su mnogi komentarisali da je hemija između Breda i Merion itekako vidljiva.

Anđelina je navodno na Merion bila toliko ljubomorna zbog odnosa s njenim uskoro bivšim suprugom da je unajmila osobu koja ih je pratila na setu pomenutog snimanja filma.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike