U trendu

Pazite, negde i zbog poljupca možete završiti u zatvoru!

Od upaljenog svetla do seksualnih igračaka, širom sveta se možete naći iza rešetaka zbog stvari za koje ste bili sigurni da su samo bezopasna zabava.

Proverite u kojim su državama neki od seksualnih užitaka – kažnjivi:

1. Ujedinjeni Arapski Emirati: U Dubaiju će vas bilo kakvo javno pokazivanje osećaja, čak i poljubac u obraz, koštati 10 dana u zatvoru. Oboje!

2. Urugvaj: Ako vas uhvate u krevetu s tuđom ženom, zakon dopušta njenom mužu da vas oboje ubije. Ili vas kastrira, a njoj odseče nos.

3. Juta: Kao i u većini zemalja ilegalno je ženiti prvu rodbinu… Ali ovde – samo pre 65 godina (ili 55, ako se dokaže da su obe strane neplodne).

4. Španija: U svakom slučaju sigurnije vam je popiti SexOnTheBeach, nego ga praktikovati. U Španiji su igrice na plaži zabranjene i mogu vas koštati i do 75.000 €.

5. Teksas: Možete posedovati maksimalno šest vibratora – fioka puna igračkica smatra se prekršajem, koji će vas koštati do 4000 $ i/ili zatvorske kazne do jedne godine.

6. Velika Britanija – London: Seks na parkiranom motociklu!? Ne-ne… Isto tako, ne nudite seks nepoznatim ženama, jer će vas to odvesti direktno u zatvor, a možete očekivati i kaznu od 250 $.

7. Mičigen: Preniskim nošenjem pantalona, gde je pogledima izloženo vaše donje rublje, zaradićete stotinjak dana zatvora i novčanu kaznu od 500 $.

8. Švedska: U kabinama za fotografisanje zabranjeno je slikanje celog tela, ali do struka, čak i u toplesu – nema problema!

9. Kalifornija: Protivzakonito je da bilo koji od partnera doživi orgazam pre drugog – za vreme predigre! Savršen izgovor da se predigra preskoči i odmah bacite na posao.

10. Mađarska: U Budimpešti je seks dozvoljen samo u mraku. Čak i u vašem domu, s vlastitom suprugom.

11. Virdžinija: Ne varajte! Preljuba će vam osim gneva prezrene žene doneti i kaznu od 250 dolara.

I za kraj, nešto sasvim bolesno… 
12. Američka država Luizijana: Nekrofilija je – legalna.

Izvor: Magazin.ba

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike