U trendu

Snaja zatekla svekrvu kako u njihovoj spavaćoj sobi radi bizarnu stvar: ‘Noge su mi se odsekle, ali sad je prekasno’

Želi li neko da ima decu ili ne treba da bude individualna stvar i lična odluka. Nažalost, neki roditelji to ne razumeju i smatraju da se imaju pravo da se mešaju u tako važne odluke svoje dece. To se dogodilo i jednom mladom paru čija je priča postala viralna na Redditu.

Jedna nestrpljiva svekrva „vadila je mast“ sinu i snahi pitanjima kada će dobiti bebu pa je na kraju odlučila da im svojim bezobrazlukom promeni tok života.

Iako su oboje u ranim 30-ima i odlučili su da ne žele da imaju decu, svekrva nije bila time zadovoljna. Nazvala ih je sebičnima, a potom je pokušala da uzme stvar u svoje ruke

„Ljudi moji, jedne večeri se svekrva ponudila da napravi večeru za mene i muža, pa je poslala muža da kupi sastojke. Kad sam se vratila s posla, zatekla sam svekrvu u našoj spavaćoj sobi kako sedi na krevetu i buši kondome koji su nam stajali na noćnom ormariću. Izbezumila sam se. Noge su mi se odsekle“, napisala je zabrinuta snaja.

„Počela je da mrmlja nešto u smislu da je samo pokušava da spasi porodicu, a onda je izjurila iz kuće pre nego što sam uspela išta da joj kažem“, dodala je užasnuta snaja.

Kad se njen suprug vratio kući, sve mu je ispričala, a on je, kaže, bio prestravljen potezom svoje majke. Da stvar bude gora, par je shvatio da je svekrva i ranije dolazila u njihovu kuću, pa su se uplašili da je i tada petljala po njihovoj kontracepciji.

Korisnici Redita su prepoznali ozbiljnost situacije te su savetovali mladom paru da slučaj prijavi policiji. „Ona je bolesna žena, otkuda joj pravo da to radi?“, „Proveri ostale kondome i za svaki slučaj napravi test na trudnoću“, napisali su.

Neki su joj savetovali da prekine svaki kontakt sa svekrvom jer je njen čin velika uvreda. Ipak, snaja je nakon nekoliko dana obavestila svoje pratioce na Redditu da je trudna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (8)