Madona i Gaj najzad rekli sudbonosno „da“

Pop zvezda Madona Luis Čikone (Madonna Luis Ciccone) i britanski reditelj Gaj Riči (Guy Ritchie) venčali su se 22. decembra uveče u dvorcu Skibo u blizini škotskog mestašceta Dornoka i time ozbiljno ugrozili status “najpopularnijeg u veku” venčanja britanskog prestolonaslednika Čarlsa (Charles) i pokojne lejdi Dajane Spenser (Diana Spencer).

Premda je do samog kraja tačno vreme Madoninog i Gajevog venčanja ostalo nepoznanica, nekoliko stotina novinara i paparaca ipak je slutilo da će se ono, ako se u igru uključi Madonin bioritam, ipak odigrati u romantični suton. Od ranih jutarnjih časova, britanska nacionalna TV mreža BBC prenosila je pripremne radove, sređivanje i usisavanje dvorca, izjave “dežurnih” fanova, ali i vikarke Suzan Braun (Susan Brown), u narodu poznate i kao Holy Spice, koja je venčala mladence, podarivši im kao bračni poklon – toaletni papir.

Za zainteresovane, evo opisa: Madona je na sebi nosila bež kreaciju Stele Makartni (Stella McCartney), upotpunjenu 19-karatnom narukvicom (za sreću) vrednom 70.000 dolara, dok je izabranik njenog srca ostao veran tradiciji, noseći zeleni sako od tvida, odgovarajuću kravatu i sokne, belu košulju i kilt klana MakKintoš (MacKintosh).

Svečanost se odigrala u najvećoj mogućoj privatnosti u dvorcu Skibo pred sedamdesetak gostiju, od kojih su najveću pažnju novinara izazvali Madonina anđeoska kuma Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow), na koju je, vrlo verovatno, budno motrio x-Bred Pit, zatim stara garda – Rod Stjuart, Donatela Versače, Elton Džon, te mlađaniji deo postave: Džordž Kluni, Rupert Everet, Robi Vilijams i Klaudija Šifer.

Venčanju su, naravno, prisustvovali i mnogi članovi Madonine brojne porodice, a najvažniji su, svakako, bili otac Silvio Čikone (Silvio Ciccone), sa kojim je kći bila pet punih godina u svađi, te Madonina dva brata i dve sestre. Tu je bio i otac Madonine kćeri Lurd (Lourdes) – Karlos Leon (Carlos Leon), a svakako su najvažniji i najzaslužniji među zvanicama bili Sting i njegova supruga Trudi Stajler (Trudy Styler), bez kojih se mladenci možda nikada ne bi ni upoznali.

Iako je venčanje bilo zatvoreno za javnost i još se nagađa šta se zaista zbilo unutar vratnica zamka, i budući da se na Internetu putem web kamera moglo jedino saosećati sa promrzlim obožavaocima koji su bili ispred, događaj težak 7 miliona nemačkih maraka već je proglašen venčanjem godine, čime se ozbiljno približio najizvikanijem i medijski najpokrivenijem venčanju veka – sudbinskom stupanju u brak pokojne princeze Dajane i princa Čarlsa.

Prethodne večeri, dakle u četvrtak uveče, u škotskoj katedrali u Dornoku obavljen je svečani obred krštenja Madoninog i Gajevog sinčića Roka (Rocco).

Velika M stigla je na krštenje u pratnji svog, tada još uvek budućeg, muža, koji je u naručju nosio njihovog četvoromesečnog sina Roka. Po obavljenoj službi u katedrali, par se na kratko zaustavio ispred stotinak fotografa i kamermana, a potom nestao u tamnom Range Rover-u, koji su pratili policajci na motociklima.

Krštenju su prisustvovale iste zvanice koje su ostale i na sutrašnjem venčanju, a preko pedeset Madoninih fanova hrabro je podnosilo hladnoću ispred katedrale, željno očekujući trenutak izlaska Madone, Gaja i Roka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar