Mali hedonista – Bik

Dete rođeno u horoskopskom znaku Bika je mali hedonista pod uticajem planete Venere.

Mališani rođeni u znaku Bika su oni koji neprekidno očekuju i traže da im ugađate na različite načine. Imaju dosta snage, ali se ne ističu u fizičkoj aktivnosti. Često su inertni i čekaju da neko drugi odradi i njihov deo zadatka ili obaveze. Najbolji način je da ih motivišete određenim nagradama, jer su naročito slabi na slatkiše, novac ili na različite luksuzne predmete.

Na decu rođenu u znaku Bika kazne ili zabrane deluju pedagoški, jer ne vole da im neko uskraćuje omiljena zadovoljstva. Nagrade im posebno prijaju, ali vrlo brzo umeju da se opuste i prepuste različitim lagodnostima. Stoga posebno obratite pažnju na „pravilnu dozu“ ili količinu zadovoljstva koje ćete im pružiti kako biste izbegli kontraefekte.

Deca rođena u znaku Bika vole da izgledaju lepo i doterano, da budu mirišljava i moderna. Nemojte dozvoliti da vas ucenjuju svojim pomalo jogunastim ponašanjem, jer umeju da se dure ili ljute kada ne dobiju ono što žele.

Tipične osobine koje pokazuje dete rođeno u znaku Bika su: hrabrost, izdržljivost, praktičnost, neskromnost i tvrdoglavost. Kod ovog deteta treba da podstičete: umerenost, toleranciju, osećaj za duhovne vrednosti, radne navike i inicijativnost. Potrebno je da pravilno nauči da svoje stvari deli s drugima.

Najvažnija interesovanja dece rođene u znaku Bika su sadržaji koji omogućavaju spoj lepog i praktičnog, prijatnog i korisnog, zatim uslužne delatnosti, trgovina, ekonomija, privatni biznis i umetnost.

Ako je i vaše dete rođeno u znaku Bika, sada znate u kom pravcu da podstičete njegova interesovanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.