U trendu

Ova 4 znaka imaće najgore leto: Svi će uživati, a oni će se suočavati s najvećim problemima

U toku je mnogima omiljeno godišnje doba do kojega se odbrojava cele godine. A iako smo uvereni kako nas čeka najlepše razdoblje bez mnogo stresova i problema, nisu svi te sreće.

Naime, zbog određenih će astroloških zbivanja neki znakovi Zodijaka mrvicu ispaštati kada je potpuno uživanje u pitanju, a vi u nastavku saznajte jeste li među njima.

Ova će četiri horoskopska znaka imati najgore leto, piše Story.hr.

Rak

Rakovi, ovo bi leto moglo da vam bude teško jer Venera retrogradno prolazi kroz vašu drugu kuću novaca i vrednosti. Osećaj nedostatka mogao bi da vas preplavi 22. jula.

Možda ćete se osećati kao da su vam resursi iscrpljeni, ali ovo će vam razdoblje otkriti da ste spremni ponovo da potvrdite svoje vrednosti i krenete za onim što zaista želite.

Devica

Device kao perfekcionisti ne vole kada stvari ne idu onako kako su planirali, a toga bi moglo biti prilično na leto 2023. godine. 10. jula, agresivni Mars ući će u vašu kuću identiteta zbog čega ćete se verovatno često osećati ljutito. Uz to, nedostajaće vam samopouzdanja i bićete ranjivi zbog ljubomornih i ogorčenih ljudi.

Vodolija

Počevši od 22. jula, Venera će retrogradno ući u vašu kuću partnerstva i dati vam priliku da vidite što ne funkcioniše u vašim odnosima. Ovog ćete leta početi da preispitujete svoje veze, naročito one ljubavne i suočite se s njima oči u oči. Šta zapravo želite? Jeste li u ljubavi tražili pogrešne stvari? Neke stare navike više vam ne donose radost? Razmislite i otkrijte, recite koje su vaše želje i dajte prostora svom partneru da uradi isto.

Riba

Izazovi ovog leta inspirisaće vas na načine koje još ne znate. Saturn, planeta odgovornosti, kreće se kroz vašu prvu kuću, predstavljajući vam stvarnost onoga što jeste. Možda mislite da ste potpuno odrasli, ali Saturn kaže da ima još toga za učiniti. Obuzeće vas novi osećaj samosvesti, samootkrivanja i samopouzdanja, ali tek nakon što preuzmete radikalnu odgovornost za sebe i svoje postupke. Verovatno ćete se osećati iscrpljeno sa Saturnom na ovom položaju jer ste opterećeni poslom i prisiljeni da se suoče s neuspehom i nesigurnošću. Ali to su samo nuspojave Saturnove ambicije i discipline.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar