Veliki nedeljni horoskop (od 14. do 21. januara 2019)

Ovan

Očekuje vas prilika da dođete do bolje zarade, finansije vam se značajno stabilizuju. Emotivno ste zadovoljni i srećni pored voljene osobe. Kada je u pitanju polje zdravlja, možete da očekujete da ćete tokom ove faze biti skloni gojenju i da ćete biti skloni preterivanju sa hranom generalno. Potrudite se da sebe po ovom pitanju malo disciplinujete.

Foto: Peter LariviereCC BY 2.0

Bik

Imaćete priliku da se tokom ove nedelje odmorite od posla, neće biti prevše obaveza pred vama. Na polju ljubavi očekuju vas neke taškkoće, moguće je razočaranje. Kada je u pitanju zdravlje, moguće su česte glavobolje, a podložni ste i problemima sa vidom. Osetljivi ste tokom ove nedelje i važno je da posetite lekara ako primetite da vas nešto muči.

Blizanci

Bićete malo usporeni i na poslovnom planu nećete baš lako ostvariti sve svoje planove. Kada je u pitanju ljubav, moguće je da vam se dopada neka osoba kojoj to ne smete da priznate. Na polju zdravlja su mogući problemi sa cirkulacijom, sa oticanjem nogu, proširenim venama kao i tegobe vezane za višak vode u organizmu. Posetite lekara.

Foto: Pezibear/pixabay.com

Rak

Možete da očekujete povoljan period u kojem ćete biti veoma zadovoljni ishodom svog posla. Na polju ljubavi vas očekuje puno ljubavi koju dobijate od strane partnera. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete da će stanje biti sasvim dobro. Odlično ste raspoloženi tokom ove nedelje i spremni ste za sve životne izazove. Osećate se sjajno!

Lav

Imaćete priliku da ostvarite napredovanje na polju posla. Ambicije će vam se ispuniti. Kada je u pitanju ljubav, malo ste udaljeniji od voljene osobe, ali to može da se prevaziđe. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa zubima, desnima, pa se svakako posavetujte sa stomatologom. Mogući su i neki problemi sa osetljivom kožom.

Foto: jay-jerryCC BY 2.0

Devica

Pred vama je period tokom kojeg će vas pratiti sreća na polju posla i sve lako završavate. Na polju ljubavi očekuje vas zanimljiva avantura sa osobom koja vam se dopada. Kada je u pitanju zdravlje, mogli biste da budete skloni manjim problemima sa osetljivim kolenima i zglobovima. Bilo bi dobro da tokom ovog perioda izbegavate unos alkohola.

Vaga

Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da ostvarite bolje stanje na polju finansija. Ljubavna situacija vam nije sjajna i imate dosta problema sa poverenjem u voljenu osobu. Na polju zdravlja vas očekuju problemi vezani za metabolizam, za slepo i debelo crevo. Takođe, mogli biste da imate neke poteškoće vezane za krvotok.

Škorpija

Očekuje vas prilika da javno predstavite neke svoje ideje i da budete pohvaljeni za to. Na polju ljubavi očekuje vas velika sreća i užitak pored osobe do koje vam je stalo. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas problemi sa hormonima. Ženski pripadnici ovog znaka trebalo bi na vreme da se jave ginekologu radi redovne kontrole.

Foto: StockSnap/pixabay.com

Strelac

Možete da očekujete da ćete imati dosta posla tokom ove nedelje, ali i da će vam se to isplatiti. Kada je u pitanju ljubav, pred vama je povoljna faza krajem ove nedelje. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa lošim imunitetom, oslabljenom krvnom slikom, anemijom, malaksalošću. Obavezno posetite lekara i posavetujte se sa njim.

Jarac

Pred vama je period u kojem ćete uspeti da se odmorite od napornog poslovnog tempa. Na polju ljubavi očekuju vas lepi trenuci, zaljubljeni ste i uživate. Kada je u pitanju zdravlje, generalno se osećate dobro i stanje je stabilno. Ne bi trebalo da očekujete veće tegobe. Eventualno su mogući manji problemi sa bolovima u donjem delu leđa.

Vodolija

Možete da očekujete da ćete imati dosta uspeha u stabilizaciji privatnog posla. Kada je u pitanju ljubav, imaćete priliku da se bračni odnoso značajno poprave. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa donjim stomakom. Ženski pripadnici ovog znaka mogli bi da imaju poteškoće sa jajnicima i matericom, pa povedite računa.

Foto: Roger AhlbrandCC BY 2.0

Ribe

Očekuje vas period u kojem ćete lako sklapati nove poslovne dogovore. Možete da očekujete dobru prodaju. Na polju ljubavi očekuju vas lepi trenuci i neka neobavezna veza. Kada je u pitanju zdravlje, mogli biste da budete skloni prehladama, virusima, gripu. Makar prolazna kijavica je moguća. Vreme je da se potrudite da ojačate imunitet.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike