U trendu

Ova 3 znaka potrošiće i poslednju paru na venčanje iz snova

Venčanje iz snova nešto je o čemu najveći broj devojaka mašta u detinjstvu, a potom i u pubertetu.

Nasuprot muškaraca koji gledaju da sve bude organizovano na najvišem nivou i da gosti budu zadovoljni, žene se trude da prvenstveno njima bude sve „cakum-pakum“ i po planu koji su zacrtale recimo pre 15 godina.

Venčanja različito doživljavaju horoskopski znaci, a 3 od njih gledaju da na svadbu potroše i poslednji dinar u džepu.

Ovan

Žena rođena u znaku Ovna, da se ona pita, organizovala bi svoju svadbu na najatraktivnijoj i najskupljoj lokaciji sveta.

Kad već to nije moguće, neka bude onda najlepši restoran u gradu, sa najboljim orkestrom, fotografima, stilistima i ljudima koji će brinuti o tome da ona bude „kraljica dana“.

Jarac

Kada se ona udaje, žena iz ovog znaka neće štedeti ni dinara. Imaće na sebi najelegantniju venčanicu, najlepše cipele koje je mesecima unazad tražila, kao i najdivniji prostor za venčanje, sa muzikom iz snova. Da li će sutra imati i hleb na trpezi, to nije važno. Jednom se udaje.

Ribe

Romantične Ribe imaće venčanje koje će se prepričavati s kolena na koleno. Sve će morati da odiše romantikom i ljubavlju, a žene iz ovog znaka očekivaće od svakog gosta da pusti makar jednu suzu radosnicu dok ona bude izgovarala „da“ pred matičarem.

1 komentar
  1. Sunci

    Nazalost istina..bas tim znakovima san cesto puta govorila da budu skromniji..u bilo kojem pogledu

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike