U trendu

Amelie Lens i Indira Paganotto na No Sleep festivalu u BG

BEOGRAD – Amelie Lens i Indira Paganotto, dve superene globalne scene elektronske muzike, stižu u Glavni hangar na No Sleep festival, koji će biti održan 11. i 12. novembra širom Beograda!

Redovno, novembarsko izdanje uslediće nakon prolećnog, na kojem je više od 15.000 fanova proslavilo titulu za Najbolji novi festival Evrope.

No Sleep će na jedan vikend preuzeti omiljene tačke okupljanja u prestonici i propisno zatvoriti uspe?nu sezonu Exitovih festivala.

Vest da Amelie Lens ubrzo dolazi u Beograd, u Glavni hangar, i više je nego odlična jer je 2022. godina pokazala da je ova belgijska tećno superzvezda na vrhuncu svoje kreativnosti i uspeha, i da ne misli da stane!

U julu je na svom lejblu Lenske objavila EP „In My Mind“ sa tri pesme u svom oštrom i energetski nabijenom tećno stilu.

Njen EXHALE muzički poduhvat trenutno čine izdavačka kuća Exhale Records, istoimena radio emisija i serija događaja sa svežom rezidenturom u legendarnom klubu DC-10 na Ibici.

Na ovogodišnjem Tomorrowland festivalu imala je veličanstveno izvođenje, kao i svoju EXHALE binu, a tradicionalno je među vodećim izvođačima festivala kao što su Sonar, Timewarp, Movement i desetine drugih.
Sa Exit festivalskom porodicom Amelie ima poseban odnos – njen prvi nastup na ovim prostorima bio je na No Sleep bini Sea Dance festivala 2017. godine, predvodila je beogradski No Sleep 2019. godine i jedna je od omiljenih hedlajnerki Exitove Dance Arene.

„Energy, pašion, tećno“ – tako je opisala Exitov Sea Star festival, na kojem je nastupila u maju ove godine.

Svojim decenijskim radom, uticajem i prirodnim odnosom sa publikom stvorila je EXHALE rejversku zajednicu, koja sigurno ima brojne članove i na na?im prostorima. Pa, udahnite i izdahnite, jer je Lenske spremna da ?estoko zadrma Glavni hangar!

Klaberi i klaberke širom sveta oduševili su se energijom i zvukom koji je donela Indira Paganotto, jedna od trenutno najtraženijih izvođača andergraund scene.

Premijerno stiže i Koboyo, koji donosi old-sćool, berlinski i Detroit tećno duh, uz odličan groove.

Njegov kvalitet „ulovila“ je upravo Amelie Lens, s kojom je pre samo nekoliko dana imao zajednički set u klubu DC-10.

Objavom prvog talasa izvođača i zvanično kreće uzbuđenje pred još jednu rundu No Sleep gigantskog rejva, koji će zavladati celim Beogradom!
Svi koji su spremni za novu No Sleep rundu, regularne festivalske ulaznice mogu kupiti već 19. septembra od podne, po Super Early-Bird poklon ceni od 1.990 dinara.

Ova cena će važiti samo 24 sata ili do isteka zaliha. VIP GOLD festivalske ulaznice biće dostupne po ceni od 3.990 dinara.
Ovo je prvi put da se u istoj godini održavaju dva No Sleep festivala, a nedavno objavljeni dvominutni kratki film sa prolećnog izdanja pokazuje zašto se jedan maratonski klabing vikend prepričava mesecima.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar