U trendu

„Green Love“ festival pripremio program za docek Nove godine

NOVI SAD – GreeNYE 2019. koji će biti održana 31. decembra na dva stejdža, u holovima novosadskog SPENS-a, okupiće dve najjače Đ ekipe.

Tauten i Goya koji svojim posebnim zvukom, otvaraju sasvim drugačiju perspektivu, uz Andrew Meller-a, Sugar Lobby-a, Miloa Vujovića, kao i Runy-a, Branka Vukovića i Zlatnići-a, prave novi tehno univerzum u najluđoj noći, saopštgili su organizatori.

Kralj sexy bitova i jedan od utemeljivača „underground house“ scene, Đ Goya, u novogodinjoj noći puštaće muziku koja tera na ples te će tako napraviti pravu magiju u vazduhu.

Za dobru energiju na žurci, biće zadužen i Andrew Meller koji je svoj prodor na globalnu Đ scenu obezbedio remixom numere britanske grupe „Undreworld“- „Born slippy“.

Jedinstvenim pristupom vođen emocijom i raspoloženjem, njegova muzika ne potpada pod očekivanu,već može biti i žanrovski različito tumačena.

Đ Zlatnići jo jedno je ime koje će se naći za miksetom 31. decembra i iriti „Zelenu ljubav“ SPENS-om. Đ je kog su podržale svetske zvezde Đ scene a njegovi mixevi počinju da se pojavljuju kao stardard u setovima velikana kao to su Paco Osuna, Leon, Marco Carola, Stefano Noferini, na najvećim svjetskim festivalima poput Timewarp-a i Sonus-a.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.