U trendu

Pijanista Denis Kožuhin 22. februara na sceni Kolarca

BEOGRAD – Slavni ruski pijanista Denis Kožuhin nastupiće u na sceni Kolarca 22. februara u okviru koncertnog serijala Steinway & Sons koncertne sezone, najavili su organizatori.

Nakon uspešno održanih koncerata prestižnih pijanista Luke Debarga, Arkadij Volodosa, Jevgenija Sudbina, Elizabet Leonskaje, Andreja Gugnina i Borisa Berezovskog, Piano Land i Kolarčeva zadužbina predstaviće beogradskoj publici jednog od njaboljih pijanista svoje generacije.

Na programu su dela Betovena, Šuberta, Griga i Ravela.

Denis Kožuhin svoju pripadnost renomiranom brendu Steinway & Sons objašnjava fascinacijom odličnim istrumentima.

„Svaki klavir ima svoju jedinstvenu i posebnu melodiju. To je glas kojim pijanisti komuniciarju sa svetom“, kazao je Kožuhin.

Dobitnik Prve nagrade na takmičenju Kraljice Elizabete 2010. u Briselu sa 23 godine, Denis Kožuhin se etablirao kao jedan od najvećih pijanista svoje generacije.

Tehnički besprekorno, Kožuhin mudro kombinuje sjaj i snagu svoje igre sa majstorskim osećajem za formu, zrelost i vrlo jedinstvenu senzitivnost.

Povodom 14. Februara, Dana zaljubljenih, Steinway koncerta sezona će u sutra pustiti u prodaju ograničen broj karata za Zaljubljene.

Najbrži i najzaljubljeniji će moći da dođu do gratis ulaznice za koncert Denisa Kožuhina za svoju pratnju i to kupovinom 1 karte dok će druga karta biti gratis.

Karte za zaljubljene će moći da se kupe isključivo 14. Februara na biletarnici Kolarca i to u ograničenom broju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.