Konte: Matić ostaje, biće među najboljim vezistima sveta

Menadžer Čelsija Antonio Konte insistira na ostanku srpskog fudbalera Nemanje Matića jer smatra da će uskoro postati jedan od od najboljih vezista na svetu.

Foto: Beta

Foto: Beta

Konte je demantovao engleske medije i spekulacije da će Matić napustiti londonski tim nakon transfera N“Goloa Kantea, što želi da iskoristi Juventus koji je spreman da izdvoji 30 miliona evra.

„Matić je veoma važan igrač za moj stil igre i taktičke zamisli. Nemanja zna da sam oduševljen njegovim stavom i posvećenosti. Siguran sam da radom sa njim može da postane fantastičan vezista, jedan od najboljih na svetu. Matić nije na prodaju“, rekao je Konte, a prenosi Dejli Mejl.

Italijanski stručnjak veruje da Matić i Kante mogu da igraju zajedno u tandemu i budu čvrst bedem ispred poslednje linije.

„Kante je odličan igrač i on je bio jedna od naših glavnih meta. Zadovoljan sam što smo ga doveli i veoma je bitno da imamo mnogo fudbalera sa pravim stavom. Biću na „slatkim“ mukama u veznom redu, ali želim takve probleme“, zaključio je Konte.

Matić prošle sezone nije igrao na svom nivou, zbog čega nije jedno vreme u finišu nije bio standardan, iako je u šampionskoj godini „plavaca“ bio ključni igrač.

(Tanjug)

Ostavite komentar

Ostavite komentar