U trendu

Krunić: Voždovac nezgodan, moramo bolje nego protiv Javora

NIŠ – Trener niškog Radničkog Simo Krunić izjavio je da očekuje izmenjen sastav Voždovca na Čairu i upozorio svoje fudbalere da moraju da igraju sa više koncetracije i boljim pristupom.

„Nijedna utakmica u ligi nije laka, a mi smo u to najbolje mogli da se uverimo u prošlom kolu protiv Javora kod kuće. Sada nam dolazi Voždovac koji je neugodan tim. Čitao sam da imaju kadrovske probleme, da su se zahvalili na saradnji nekim igračima i da će ovde doći u izmenjenom sastavu. Ali te stvari ne treba da interesuju, već da budemo skocentrisani i u svakom slučaju bolji nego što smo bili u duelu sa Javorom“, rekao je Krunić na konferenciji za medije na stadionu Čair.

On je dodao da je prethodni meč protiv Javora, koji je njegov tim dobio 2:1 iz dva penala Stefana Mihajlovića, pokazao da niko ne sme da se potceni.

„Sa velikom mukom smo uspeli da ih pobedimo i sa tim razmišljanjem dočekujemo susret sa Voždovcem. Moramo mnogo više da damo u svim elementima igre da bismo došli do željenog rezultata, a to je pobeda. Nisam zadovoljan kako smo igrali protiv Javora i prethodnu sedmicu sam iskoristio da promenim pristup kod igrača“.

Krunić je potvrdio da za predstojeći meč ne može da računa na Stefana Čumića i Riotu Nomiu zbog povreda, ali da se oporavio kapiten Saša Stojanović.

„Knežević će početi umesto Čumića, postoji velika verovatnoća da se u prvu postavu vrati Stojanović, dok će Haskić biti na klupi jer još uvek nije spreman za 90 minuta. Koja god postava da izađe, cilj je jasan, treba da budemo agresivni, da stvaramo više šansi, da jače pritiskamo protivničku zadnju liniju i ukoliko to odradimo kako treba, tri boda ne bi smela da izostanu“, zaključio je Krunić.

Utakmica 4. kola Superlige između Radničkog i Voždovca igra se sutra od 20 sati na Čairu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.