U trendu

Novak i zvanično postao novi „krokodil“

Najbolji srpski teniser Novak Đoković od danas je i zvanično postao globalni brend ambasador francuskog brenda „Lakost“, jednog od najprestižnijih svetskih proizvođača sportske opreme i garderobe.

Datum za početak saradnje je simbolično izabran jer Đoković danas slavi 30. rođendan, a u novoj opremi prvi put će se pojaviti na ovogodišnjem Rolan Garosu, gde će braniti šampionsku titulu.

„Ponosan sam što sam postao novi „krokodil“. Čast i privilegija mi je što započinjem saradnju sa poznatim i uglednim brendom kao što je „Lakost“. Čovek po kom brend nosi ime, Rene Lakost, je veliki šampion, koji je uneo revoluciju u sport i modu tako što je tridesetih godina prošlog veka lansirao polo majice. To što sam deo njegovog nasleđa mi predstavlja zadovoljstvo u svakom smislu“, izjavio je Đoković na svecanoj promociji.

„Lakost“ je za Đokovića specijalno dizajnirao istoimenu liniju odeć koju će nositi na svim turnirima tokom sezone, sa Novakovim potpisom na levom rukavu. Na majici za Rolan Garos su dominantne boje crvena, plava i bela, a šorcevi će biti beli ili crni. Na Vimbldonu će nositi skroz belu opremu, a u finišu sezone menjaće teget, crvenu i crnu majicu.

„Francuska i Srbija imaju iste boje u zastavi, pa nam nije bilo teško da ih uklopimo u dizajn za Garos. Radili smo zajedno na tome da imam najbolji dizajn i materijale i drago mi je da je ceo tim otvoren za ideje, dogovore. Ovo partnerstvo se ne odnosi samo na činjenicu da nosim majice sa logotipom “Lakosta”, već se radi o vezi koja se širi na mnogo nivoa“, poručio je Đoković.

Srpski teniser je karijeru zapoceo u „Adidas“ opremi, potom je jedno vreme nosio opremu „Serđo Takini“, da bi poslednjih godina dominirao svetskim tenisom u opremi „Uniklo“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar