U trendu

Ovako je Murinjo u Realu napao veliku zvezdu: Ti si kukavica i plačljivko!

Mezut Ozil u autobiografiji otkrio je nekoliko zanimljivih detalja o svojoj karijeri, a Bild je ekskluzivno objavio detalje njegovog sukoba sa trenerom Žoze Murinjom iz perioda dok su bili u Realu.

„Smatraš da su dva lepa dodavanja dovoljna. Smatraš da si tako dobar da je tvojih 50 posto dovoljno.”, urlao je Murinjo na nemačkog vezistu, koji je opisao kako se osećao u tim trenucima nakon jedne Realove utakmice.

„Zurio je u mene tim tamno smeđim očima. Zurio sam i ja u njega. Poput dva boksera pre početka meča. On ne pokazuje osećaje, samo očekuje odgovor od mene. Koliko ga mrzim u tom trenutku. Istina je da ja, zapravo, volim Murinja.“

„Pukao sam i izdrao se na njega da može sam da izađe na teren i igra, pa sam skinuo dres i bacio ga pred noge. Rekao sam mu da ga navuče i izađe sam na teren“, otkriva Ozil.

Murinjov napad, kojim je pokušao da probudi Ozila, nastavio se.

„Sada odustaješ? Ti si kukavica. Šta zapravo želiš? Da uživaš ispod toplog tuša? Da budes sam? Ili želiš da dokažeš svojim saigračima, navijačima i meni šta zapravo možeš da učiniš?! Ma znaš šta Mezute, zašto ne bi počeo da plačeš!? Baš si plačljivko, idi pod tuš, nisi nam potreban!“

Nemac je zgrabio peškir i otišao pod tuš, a zatim se izvinio Ramosu i ostatku ekipe na svom ponašanju.

Kasnije je Ozil, koji je danas u Arsenalu priznao kako je Portugalac koji sada vodi Junajted bio u pravu. Danas su u sjajnim odnosima, toliko dobrim da je Ozil poklonio i dres bivšem treneru prilikom jednog susreta u Premijerligi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.