U trendu

Poraz Đokovića i Krajinovića: Novak se posvađao sa sudijom pa raspalio po loptici

Novak Đoković i Filip Krajinović su pretrpeli poraz u dublu na mastersu u Parizu od Džona Persa i Filipa Polašeka, od 6:7, 4:6.

Velika drama viđena je u prvom setu koji je završen u tajbrejku, dok je australijsko-slovački duo u drugom napravio brejk u ključnom momentu i ostvario trijumf.

Sam finiš meča je obeležilo nekoliko neprijatnih scena. Pre svega težak pad Novaka Đokovića na leđa i bolna grimasa srpskog asa nakon što je ustao.

Uz bolnu grimasu je najpre ležao Novak, potom se pridigao, i ono najbitnije – nastavio meč, mada isti nije trajao još dugo jer su Slovak i Australijanac u tom gemu napravili brejk, a onda i odservirali za pobedu.

Meč je obeležila i svađa sa sudijom Naćom Forkadeljom.

Drugi set je bio u znaku ravnopravne borbe, sve do momenta kada je Đoković izgubio živce.Igrao se osmi gem, Novak je servirao, a nakon jedne situacije je srpski dubl tražio čelendž. Smatrajući da su to učinili kasno, sudija Forkadelj im ga nije dozvolio, kada je Novak ušao u raspravu sa njim.

Najbolji singl teniser sveta je sudiju, između ostalog, pitao: Zašto to radiš? Potom je Đoković napravio duplu servis grešku, a ubrzo iz besa, nakon poena, iz sve snage udario lopticu i poslao je u ogradu. Još jedan dokaz lošeg suđenja je bilo to što je Forkadelj takvu situaciju „oprostio“ Novaku i nije mu izrekao nikakvu opomenu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.