U trendu

Zloslutno: Nemački navijači izazvali skandal u Pragu, skandirali „Zig Hajl“ (video)

Fudbalska reprezentacija Nemačke je sinoć u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. u gostima savladala Češku rezultatom 2:1, ali važnu pobedu zasjenili su gostujući navijači skandaloznim ponašanjem na tribinama, prenose sportski mediji

Ometali su intoniranje himni, potom su koristili pirotehnička sredstva, vređali su napadača Lajpciga Tima Vernera, a više puta tokom utakmice čulo se zloglasno „Zig Hajl“.

https://www.youtube.com/watch?v=vUhnnKm-MeI

„Ovo je katastrofa i ovakva podrška s tribina nam ne treba. Ovo nisu navijači, to su huligani koji nemaju veze s fudbalom. Celo vreme su vređali Vernera i skandirali su nacističke poruke. To nisu naši navijači, od njih se distanciramo i ne želimo da se dovodimo u vezu s ovim. To je razlog zašto se na kraju meča nismo uputili do tribine da se zahvalimo navijačima“, rekao je nakon utakmice Mats Hummels.

Upravo je Hummels u 88. minuti postigao pobednički gol, kojim je ujedno napravio uslugu Severnoj Irskoj, koja je pobjegla Češkoj na sedam bodova razlike u borbi za drugo mesto u grupi C.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.