U trendu

Poštanska štedionica generalni sponzor Odbojkaškog saveza Srbije još četiri god.

BEOGRAD – Predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica Bojan Kekić i predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Đula Mešter potpisali su danas novi ugovor o generalnom spozorstvu na četiri godine, u prisustvu ministra sporta Zorana Gajića.

Kekić je, u centrali Banke Poštanska štedionica, izrazio veliko zadovoljstvo povodom nastavka tradicije uspešne saradnje sa Odbojkaškim savezom Srbije.

„Sponzorstvo nije ništa drugo nego zalaganje svog imena i reputacije u nečiji potencijal i njegov mogući uspeh. To često nisu lake odluke, osim kada naiđete na šampione, a to se nama dogodilo“, istakao je Kekić.

Mi smo sa Odbojkaškim savezom Srbije postali velika porodica, koja se poštuje i voli, dodao je Kekić.

Svečanom potpisivanju prisustvali su, pored ministra Gajića, i članovi Izvršnog i Upravnog odbora nanke, kao i čelnici Odbojkaškog saveza Srbije.

Mešter je istakao da je uveren da se ovim ugovorom otvaraju nove mogućnosti, te da će Savez, prema njegovim rečima, uzvratiti donošenjem novih medalja našoj zemlji.

Ministar Gajić je objasnio da je ova saradnja pravi primer putokaza povezivanja privrede i sporta i pozvao srpske privrednike da sebe promovišu kroz sport.

On je podsetio na akciju „Moj prvi smeč“, koja je za cilj imala promociju nove metodologije rada unutar mlađih selekcija.

Gajić je posebno istakao da Odbojkaški savez plaća kompletan sudijski kolektiv od novca koji je obezbedila Banka Poštanska štedionica.

Član Upravnog odbora Banke Poštanska štedionica Milan Šojić rekao je da se nada da novi rezultati neće izostati u narednom periodu i dodao da će se Upravni odbor postarati da dogovorena sredstva budu realizovana po unapred dogovorenom planu.

Banka Poštanske štedionice je od 2018. godine sponzor Odbojkaškog saveza Srbije, odnosno nacionalnih odbojkaških reprezentacija, svih klupskih takmičenja i razvoja odbojke u Srbiji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.