Brz epilog: Krivični postupci protiv maloletnih napadača iz Aranđelovca

Više javno tužilaštvo u Kragujevcu pokrenuće krivični postupak protiv tri maloletne osobe zbog nasilja nad B.N, učenicom prvog razreda Tehničke škole „Mileta Nikolić“ u Aranđelovcu, koji se dogodio sredinom oktobra.

Prema saopštenju Višeg javnog tužilaštva, postupak će biti pokrenut protiv S.V, K.V. i D.R. starih 15 godina, dok će sve nadležne institucije i stručne službe biti uključene u aktivnosti sperečavanja vršnjačkog nasilja, koje se neće tolerisati, piše u saopštenju.

U saopštenju je navedeno da je danas Tužilaštvu u Kragujevcu dostavljen izveštaj Policijske stanice u Aranđelovcu da je 13. oktobra u Tehničkog školi „Mileta Nikolić“ u odeljenju došlo do nasilja nad učenicom B.N. (16).

Više javno tužilaštvo je u saradnji s policijom preduzelo sve potrebne mere i radnje kako bi se rasvetlile činjenice, pie u tekstu.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović je danas osudio nasilje nad učenicom i rekao da će policija u saradnji s tužilaštvom i centrom za socijalni rad preduzeti sve mere da bi se taj slučaj rešio što pre.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike