U trendu

Doberman nasred dečijeg igrališta nasrnuo na sedmogodišnjaka

Pas rase doberman u nedelju pre podne je iznenada nasrnuo na sedmogodišnjeg dečaka Savu na košarkaškom igralištu u Ulici Klare Cetkin na Novom Beogradu i tom prilikom ga povredio. Na lice mesta je došla ekipa Hitne pomoći koja je zbrinula dete, a policija se dala u potragu za neodgovornom vlasnicom psa.

Vidno potresen otac dečaka Milan Milunović je ispričao da se njegov sin igrao loptom u ograđenom prostoru. U jednom trenutku video je da je na igralište utrčao pas i nasrnuo na njegovo dete. Mališan je pod težinom psa pao i udario glavu u metalnu ogradu.

– Prvo sam pozvao koga je trebalo, a onda sam krenuo da ustanovim zašto se sve to desilo. Shvatio sam da je ženska osoba, vlasnica psa, pokušala da pobegne. Ipak, saznali smo o kojoj je osobi reč i gde stanuje – rekao je Milunović.

Sa detetom će, hvala bogu, biti sve u redu, dobio je dve kopče na glavi i pokazao da će prebroditi ovaj napad. Ipak, Milunović se pita kako je moguće da se, uprkos gradskim odlukama, psi slobodno šetaju bez povoca i korpe.

Možda je pas i hteo samo da se poigra sa dečakom koji je imao loptu, ali dete je ipak povređeno, prenosi Politika:

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.