U trendu

Jelena Dokić se zabavljala sa Hrvatom, otac je zbog toga vređao: „Ku***, osramotila si me“

Jelena Dokić, nekad jedna od najboljih teniserki sveta, objavila je šokantnu autobiografiju „Nesalomiva“ u kojoj je otkrila kakvo je sve psihičko i fizičko zlostavljanje doživljavala od oca Damira.

Jelena je otkrila da je Damir Dokić zlostavljao od šeste pa do 19. godine, dok nije pobegla od njega. Tukao je, vređao, pljuvao, čupao za kosu, a pravi nervni slom Damir je doživeo kada je saznao da se njegova kćerka zabavlja sa Hrvatom. Za teniskog trenera, koji se deklarisao kao nacionalista, to je bilo nešto najgore.

„Ne želim ustaše za unuke“, javno je govorio Dokić, a njegova kćerka otkrila je detalje njegovih poruka o Hrvatu u koga se Jelena bila zaljubila, prenosi Index.

„Čim se pojavila informacija da se zabavljam sa Tinom Bikićem, Hrvatom, za nekoliko sati ime mog oca pojavilo se na ekranu mobilnog. Nisam se javljala. U očevim očima to je nešto najgore što sam mogla da uradim jer bi on verovatno radije da sam sa teroristom nego s Hrvatom, katolikom“, navodi Jelena i dodaje kakve je poruke dobijala: „Vrištao je na slušalicu: ‘Ti si smrdljiva, užasna kurva. Sa neprijateljem si. Osramotila si me’. Bez obzira na emotivno zlostavljanje nastavila sam da mu šaljem novac. Svakih nekoliko nedelja po 200 hiljada dolara. To sam radila u nadi za mirom i da će naći sreću. Umesto toga zagorčavao mi je život.“

https://www.youtube.com/watch?v=Pe4H7EZ_n2Y

U vezi sa Tinom je od 2004. godine, a pre nekoliko godina ga je i Damir konačno prihvatio.

„Tin je tako pozitivna i smirena osoba. Imali smo puno problema, posebno sa mojim ocem, ali smo sve to izdržali. Dan kada sam ga upoznala je najsrećniji dan u mom životu“, rekla je 34-godišnja teniserka.

Jelena je u karijeri imala velikih problema sa povredama. Osvojila je šest turnira, igrala polufinale Vimbldona i bila četvrta teniserka sveta. Pre četiri godine je nakon neuspešnog pokušaja povratka tenisu završila je karijeru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.