Kamion divljao autoputem: poginula devojka, više osoba povređeno

Jedna devojka je poginula, a više osoba je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 21.45 časova dogodila na Novosadskom putu.

Prema nezvaničnim informacijama udes je izazvao šleper koji se kretao iz pravca Beograda i koji je probio zaštitnu ogradu i prešao u suprotan smer..

U spasavanju je učestvovao i Saša Janković, lider PSG, koji je za Kurir potvrdio da se dogodila teška nesreća.

– Tačno je da se dogodio težak saobraćajni udes, ali ja nisam povređen, niti je moj automobil oštećen. Ja sam se samo zaustavio da vidim šta se dešava i da li mogu nekako da pomognem – rekao je Janković.

Na pitanje da li je tačno da je pokušao da spase devojku koja je poginula, rekao je:

– Ne bih o tome da pričam zaista. Ovo je tragičan događaj. Ali hvala Vam što ste pozvali da pitate – dodaje Saša Janković.

2 komentara
  1. Radovan

    Koliko je meni poznato,udes je izazvao vozac BMW-a koji je pobegao sa lica mesta. Vozac kamiona je da bi izbegao da udari u vozaca BMW-a pokusao manevar koji se zavrsio sa probijanjem ograde i prelaska u suprotnu traku nakon cega je na zalost doslo do direktnog sudara u kome je nastradala devojka vozac putnickog automobila… NARAVNO NIJE KRIV VOZAC BMW-a jer on je necijeg tate sin vec vozac kamiona…

  2. Jasmin

    kako neko sa 90 na sat moze da divlja? mozete li mi to pojasniti znate li vi sta znaci divljanje? 😮

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike