U trendu

Preminula mlada jutjuberka Kristina Kika Đukić

Srpska influenserka Kristina Kika Đukić preminula je sinoć, a javnost je o tome obavestila njena prijateljica, influenserka Laura Tešanović.

Kika Đukić bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji je Jutjub kanal „K1KA“ u oktobru 2019. godine broji oko 639 hiljada pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu.

„Na našu veliku žalost moram da vas obavestim da Kika više nije sa nama. Želim ovim putem da izjavim saučešće njenoj porodici i svim ljudima koji su je voleli i poznavali… Volim te, Kiko, zauvek, počivaj u miru“,  stoji na Instagram nalogu Kikine prijateljice.

Influenser Miloš Bajić, poznatiji kao Miloš HD, takođe se oprostio od Kike.

„Sve što bih želeo da kažem, a ima mnogo toga, sada bi bilo suvišno. Počivaj u miru mala, volim te i neka te anđeli čuvaju“, napisao je on.

Kako su preneli pojedini mediji, sumnja se na samoubisvo.

Poslednji klip Kristina je objavila pre četiri dana.

Široj javnosti je postala poznata kada je ušla u verbalni sukob sa Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase. Kontroverzni jutjuber je snimao klipove o njoj, prozivao ju je na račun fizičkog izgleda i nazivao raznim uvredama.

https://www.instagram.com/p/CVxjd5ZgrZi

Njih dvoje su se raspravljali i u jutarnjem programu televizije Prva.

„U suštini dobijam pretnje i uvrede od male dece, ne shvatam ništa lično i ozbiljno, ali nakon ove drame, kada izađem na ulicu, zapitam se, možda je neko njegov fan i možda mi nešto uradi … možda je bolje da ne izlazim iz kuće“, izjavila je ona u intervjuu za „Blic“ nakon rasprave sa jutjuberom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.