U trendu

Nova stranka: Beograd pod totalnom opsadom SNS

Predsednik beogradskog odbora Nove stranke Branko Mladenović ocenio je danas da se Beograd nalazi „pod totalnom opsadom naprednjačke vlasti“ koje su posledica „prljavih misli i perverzija“ šefa SNS Aleksandra Vučića.

Kao ključne probleme glavnog grada je naveo „nefunkcionalan gradski prevoz i neprohodan centar“.

Ocenivši da su poplave „gotovo biblijskih razmera“ u poslednje vreme najviše pogodile Beograd, Mladenović je naveo da se „večiti“ zamenik gradonačelnika Goran Vesić „vadio“ kako je to bila elementarna nepogoda, „ne pominjući sve propuste nadležnih u sprečavanju da do sličnih katastrofa uopšte dodje“.

„Ja ti kažem, Gorane Vesiću, jedina elementarna nepogoda koja je zadesila Beograd ste ti i onaj što se naziva gradonačelnikom, a u stvari ne postoji, Zoran Radojičić!“ – rekao je Mladenović.

Ipak, nastavio je on obraćajući se Vesiću, „ti nisi uopšte sposoban da smisliš sve ovo što se u Beogradu dešava. Za sve ovo što vi radite u Beogradu uzrok su prljave misli i perverzije onog koji je bio večiti kandidat, a nikada izabrani gradonačelnik – Aleksandar Vučić“, rekao je Mladenović, prenela je Nova stranka.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.