U trendu

Naslovna strana za sredu, 1. februar 2017. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama sutrašnjih izdanja najviše pišu o poseti premijera Grčke Aleksisa Ciprasa, kao i o predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji.

ALO  –  „Nikolić ucenjuje Vučića“, o previranju u Srpskoj naprednoj stranci zbog kandidature za predsednika Srbije. „Marijan pazario Audi A6 i tri njive!“, list piše da je poslanik Narodne seljačke stranke Marijan Rističević uvećao svoju imovinu i to uredno prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije.

BLIC  –  Pod naslovom „Nabavili migove, ali sad nemamo pilote za njih“ list piše o neophodnoj višemesečnoj obuci za srpske pilote. „Vučić na korak od toga da bude kandidat“, list piše o predsedničkim izborima u Srbiji i pritisku na premijera i lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da se kandiduje.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Nestalo srpsko oružje poslato Saudijcima“, o upozorenju ruske ambasade koje je pokrenulo istragu u Srbiji. „Atina ne menja stav o kosovu“, poručio premijer Grčke Aleksis Cipras tokom posete Beogradu. „Na Sretenje bez kandidata SNS?“, o navodnim „varnicama“ izmedju Tomislava Nikolića i pojedinih čelnika naprednjaka.

DANAS  –  „Podele u strankama zbog predsedničkih kandidata“, o previranju na političkoj sceni Srbije pred izbore za predsednika Srbije. „Država nema para da uvede dva strana jezika od prvog razreda“, za list kaže ministar prosvete Mladen Šarčević. „Cipras: Namučeni Balkan imaće koristi od naše saradnje“, o poseti premijera Grčke Aleksisa Ciprasa Srbiji.

INFORMER  –  „Srbiji treba Trampov zakon“, list piše da vlast u Srbiji mora da primeni zakone koji važe u SAD i zabrani rad NVO „agenturama koje dobijaju milione evra sa Zapada da bi izazivale sukobe, podele i haos u zemlji“. „Cipras: Grčka nikada neće priznati Kosovo“, prenosi list izjavu premijera Grčke Aleksisa Ciprasa.

KURIR  –  „Pljušte uvrede – lider SRS oštro krenuo u kampanju“, o navodima lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja o predsedničkom kandidatu Vuku Jeremiću i lideru pokreta Dosta je bilo Saši Raduloviću. „Diplomatski rat Evrope i Amerike“, o izjavi predsednika Evropskog saveta Donalda Tuska koji je predsednika SAD Donalda Trampa uporedio sa radikalnim islamistima i o navodima Trampa da je posle bregzita raspad EU već počeo.

POLITIKA  –  „Cipras: Srbija i Grčka na istoj strani reke“ list piše da su premijeri Srbije i Grčke Aleksandar Vučić i Aleksis Cipras dogovorili zajedničku „mapu puta“, formiranje visokog saveta za saradnju i sednicu dve vlade u Solunu. O kradji bakra u Rudarsko-topioničarskom basenu Bor list piše pod naslovom „Otkriveno 1.100 lopova u kradji bakra u RTB Bor“.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Novi Cecini krimosi“, list piše da je pevačica Svetlana Ražnatović „okružena žestokim momcima“. U tekstu pod naslovom „Marić tajkunu kupovao čarape“, list piše da je biznismen Bogoljub Karić prošetao centrom Beograda i da mu je novinar Milomir Marić kupio vunene čarape.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.