U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 26. avgust 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 26. avgust 2021. godine najviše pažnje posvetili su vesti o smrti glumca Milana Gutovića, a pišu i o početku školske godine, ekonomskim i političkim temama.

ALO – „Istražujemo zbog čega skaču cene povrća“, o stanju na tržištu. Povodom smrti glumca Milana Gutovića „Zbogom, Šojiću…“.

BLIC – List prenosi vodič za održavanje nastave u školama „Svi detalji polaska dece u školu“. O Evropskom prvenstvu u odbojci „Počinje borba za medalje“.

VEČERNJE NOVOSTI – O smrti glumca Milana Gutovića pod naslovom „Radije bih da nestanem nego da se ponavljam“. O novim cenama od septembra „Frižideri i veš-mašine skuplji za 10 odsto“.

DANAS – „Metro u interesu vlasti umesto gradjana“, o projektu izgradnje metroa u Beogradu. Izjava pisca Vladimira Arsenijevića „Ovde je komšija najveći neprijatelj“. „Mi ćemo se izlečiti, ali njega neće biti“, o glumcu Milanu Gutoviću.

INFORMER – O epidemijskoj situaciji u regionu „U Grčkoj svuda vraćene maske“. Pod naslovom „‘Riksos’ dolazi u Srbiju“ list piše da će u Beogradu biti izgradjen hotel tog luksuznog lanca. O glumcu Milanu Gutoviću „Umro Lane“.

KURIR – „Zbogom Lane“, povodom smrti glumca Milana Gutovića.

POLITIKA – „Odlazak velikana glume“, o smrti Milana Gutovića. Intervju sa zamenikom načelnika Vojske Srbije Petrom Cvetkovićem „Medjunarodno takmičenje vojne policije promoviše Srbiju“.

SRPSKI TELEGRAF – Prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o presudi poslaniku Srpske liste Ivanu Todosijeviću koju je izreklo kosovsko pravosudje „Vučić: Todosijevića osudili zbog istine o Račku“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.