U trendu

Naslovne strane za nedelju, 15. jul 2018. godine

Dnevni listovi na naslovnicama od nedelje, 15. jula, najviše pažnje posvećuju Novaku Djokoviću koji je ušao u finale Vimbldona i useljenju stanara u prve zgrade ekskluzivnog naselja Beograd na vodi.

ALO – „Novak se vratio“, o ulasku tenisera Novaka Djokovića u finale Vimbldona. Pod naslovom „Zoran sprema hit o Jeleni“ list piše i da je osumnjičeni za ubistvo pevačice Jelene Marjanović, Zoran Marjanović, posle oslobadjanja iz pritvora otišao „pravo u studio“.

BLIC – „Zašto nam je u moje vreme bilo bolje“, za list govore pisci Ljubivoje Ršumović, Matija Bećković, Milovan Danojlić i filmski kritičar Milan Vlajčić. „Veliki povratak šampiona“, o turniru u Vimbldonu i Novaku Djkokoviću. „Ključni svedok otkrio kretanje Marijanovića po nasipu“, o ubistvu pevačice Jelene Marjanović i njenom osumnjičenom mužu koji je pušten iz pritvora.

VEČERNJE NOVOSTI – „Roditeljima oduzeto čak 5.668 dece za pet godina“, o odlukama suda o lišavanju roditeljskog prava. „Veliki povratak Novaka“, o ulasku Novaka Djokovića u finale Vimbldona. „Beograd pored reke je novi grad“ povodom useljavanja stanara u prvu zgradu naselja Beograd na vodi.

KURIR – „Žalićemo dok smo živi za mundijalom“, za list kaže fudbaler Dušo Tošić. O nastavku pregovora Beograda i Prištine „Komandanti bivšeg OVK putuju u Brisel“.

POLITIKA – „Prvi stanari Beograda na vodi“, o završetku prve faze projekta Beograda na vodi. „Djoković preko Nadala do finala Vimbldona“, o pobedi Novaka Djkovića. „Pražnjenje Balkana“ o stanovništvu SFRJ posle 27 godina. Intervju sa predsednikom Vlade Vojvodine Igorom Mirovićem najavljen je naslovom „Nismo hteli da nam Dan Vojvodine padne na sudu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.