U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 7 oktobar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 7. oktobar  najviše pišu o proslavi povodom 800. godišnjice autokefalnosti Srpske pravoslavne crkve (SPC), vanrednim parlamentarnim izborima na Kosovu i drugim temama.

BLIC  –  „Mapa crnih tačaka na putevima Srbije“, list piše o najopasnijim deonicama srpskih puteva.

ALO  –  „Sveti Jovan spasao Divca i Stojakovića“, list piše da je avion u kojem su bili Vlade Divac, Predrag Stojaković i čelnici Sakramento Kingsa pogodio grom.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Crkva je jedro i kormilo našeg naroda“, list piše o osam vekova samostalnosti SPC. „Srpskoj listi svih 10 mandata  debakl Ramuša“, o parlamentarnim izborima na Kosovu.

DANAS  –  „Tiha neslaganja medju vladikama zbog ordenja Vučiću i Selakoviću“, list piše o centralnoj proslavi povodom osam vekova autokefalnosti SPC.

INFORMER  –  Pod naslovom „Ubiću se neću u zatvor“, list piše da se tako poverio svojim kolegama glumac Goran Jevtić u slučaju da mu kazna zatvora za obljubu maloletnika postane pravosnažna.

KURIR   –  O izborima na Kosovu i Metohiji „Vučić: Srbi su odbranili svoj opstanak“.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Tajna dokumenta o ratu u SPC“, list piše o zbivanjima u srpskoj Crkvi i navodi da je to otkrila ruska služba.

POLITIKA  –  O proslavi 800 godina SPC list piše pod naslovom „Patrijarh Irinej: Budimo jedinstveni u veri“. „Svaki sporazum Beograda i Prištine je prihvatljiv za nas“, intervju predsednika Turske Redžepa Taljipa Erdogana.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.