Naslovne strane za utorak, 20. avgust 2019. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 20. avgust, najavljuju sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića s američkim državnim sekretarom Majklom Pompeom u Njujorku, pišu o novom auto-putu i o okruglom stolu vlasti Srbije i opozicije o izbornim uslovima.

ALO – „Manijak vozio sa 4,14 promila alkohola“ o sedmodnevnoj policijskoj akciji pojačane kontrole drumova tokom koje je kažnjeno 30.000 vozača.

BLIC – „Ključni sastanak za rešenje Kosova?“ pred susret Vučić-Pompeo. „Sindikati traže 36.000 minimalac“, list piše o prvom sastanku predstavnika Vlade, sindikata i poslodavaca o povećanju plata.

VEČERNJE NOVOSTI – „Pompeo obara takse?“ – pred sastanak u Njujorku.

DANAS – „Kao da je Vučić iz svog džepa platio auto-put“ – piše list o višečasovnoj svečanosti otvaranja u nedelju. „Maja Pavlović: Vlast me potpuno ignoriše“, vlasnica Kanala 9 iz Novog Sada deveti dan štrajkuje gladju.

INFORMER – „Novi auto-put stiže do Valjeva na leto 2021“, o radovima na deonici auto-puta od Lajkovca do Valjeva.

KURIR – „Ovde se prave leteći tenkovi“ o poseti novinara tog lista fabrici helikoptera u Rusiji.

POLITIKA – „Mediji posvadjali vlast i opoziciju“ o trećem okruglom stolu vlasti i opozicije u Beogradu. „I tužiteljka Janeva svedoči u aferi ‘Reket'“, list piše o aferi u Severnoj Makedoniji.

(Beta)

Napišite komentar