U trendu

Porodični i romantični paketi u Beogradskom zoološkom vrtu

BEOGRAD – Beogradski zoološki vrt uvodi porodične i romantične pakete koji će trajati od novembra do marta naredne godine.

„Oni koji dođu u paru, dobiće specijalne knjižice koje će ih navoditi da obiđu parove u životinjskom carstvu. Tako će gosti moći da pročitaju brojne nove detalje“, najavio je direktor Zoo Vrta Srboljub Aleksić na konferenciji za medije.

Tradicionalno, Beo zoo vrt u zimskoj sezoni beleži manje poseta, pa su, upravo zbog toga, osmišljene nove ponude, za koje se očekuje da će posebno privući parove i porodice.

Zoološki vrt je jedna od naposećenijih destinacija u Beogradu i ove godine se nadaju da će dostići cifru od 430.000 poseta.

Sve novine su urađene u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, koje ima u planu da sa Zoološkim vrtom realizuje i nove programe.

„Podelili smo osam miliona dinara za projekat koji će nositi naziv ‘Kroz staze istorije Zoološkog vrta’, koji će povezati tvrđavu i vrt, na čijoj stazi će se nalaziti nekoliko interaktivnih tabli, a koji će voditi sve do pingvinarijuma“, istakao je državni sekretar u tom Ministarstvu Miroslav Knežević, uz nadu će to upotpuniti turističku ponudu.

On je izrazio zahvalnost na saradnji rukovodstvu Zoološkog vrta.

„Ukupna vrednost projekata koje smo finansirali do sada je 28 miliona dinara“, dodao je Knežević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.