U trendu

Promoterka izazvala sudar na Sajmu automobila: Evo kakva je kazna čekala (video)

Pre dva dana na Sajmu automobila u Beogradu došlo je do incidenta kada je promoterka pokrenula automobil „ford fokus“ i njime udarila u „tojotu jaris“ izloženu na štandu preko puta.

Beogradski mediji prenose da je devojka izloženi primerak startovala na nagovor mušterije i platila danak neiskustvu jer je automobil bio u prvoj brzini.

– Kupac je insistirao da se upali motor, jer je hteo da detaljnije proveri neke karakteristike vozila. Devojka je bila tu da bi mu dala osnovne informacije, ali je verovatno zbog manjka iskustva poslušala njegov zahtev i automobil je krenuo ka susednom štandu. Neznatno je oštetio automobil koji se tu našao, odnosno zakačio mu branik – kažu u „Beogradskom sajmu“.

Načinjena šteta na oba automobila je minimalna, dok je „tojota jaris“, ipak je pretprela nešto veće oštećenje nego vozilo koje je bilo u pokretu. Zbog incidenta ova devojka ne radi poslednja tri dana Sajma automobila, a već sutradan na oba štanda dovezena su i izložena nova vozila ovih brendova.

Iz „Beogradskog sajma“ dodaju da je srećna okolnost nezgode bila u tome što se sve odigralo uveče malo pre 20 sati, pred kraj radnog vremena, kada nije bilo toliko gužve.

– Opasnosti za posetioce nije bilo, niko nije povređen, te koliko znamo neće biti pokretanja bilo kakvog postupka protiv te promoterke – ističu na Sajmu.

– Najverovatnije je u pitanju studentkinja koja je tu zaposlena honorano, a njihov posao potraje i po 11 sati, naporan je rad u pitanju, te ne bismo voleli da se devojka dovodi u neprijatniju situaciju nego što već jeste – zaključuju oni.

4 komentara
 1. Anonimni

  Na sajtu ispovesti.com je jedna djevojka napisala da je ona čačkala nešto oko mjenjača i da ga je ostavila u prvoj brzini. Tako da hostesa nije ništa kriva, nego ta druga djevojka

 2. m

  Ma ajde u neprijatniju situaciju, pa vi da joj pomognete , ostavite je bez posla.(i honorara)

 3. Realni posmatrač

  Cuj Honda? Pa to je kod nekih proizvodjaca kao sto je npr. Renault uvedeno jos 2003 godine. Generalno kola ne treba davati u ruke nestrucnim licima jer evo sta moze da se desi. Na kraj krajeva ko je jos video da se na sajmu pale automobili? Za takve radnje se ide u salon pa se tamo testira vozilo.

 4. Anonimni

  Zato Hondu ne mozes ni da startujes ako je menjac u brzini, a kvacilo nije pritisnuto. Mislim, koliko moze biti tesko za proizvodjaca da implementira taj mehanizam…..

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike