U trendu

Sneg zatrpao muškarca i psa u automobilu, pet dana preživeli zahvaljujući ljutom sosu

Muškarac i njegov pas bili su zarobljeni pet dana u automobilu nakon što ih je zatrpao sneg u srednjem Oregonu. Preživeli su zahvaljujući tako sosu, izjavili su iz policije.

Džeremi Tejlor i njegov pas Ali otišli su da sipaju benzin u subotu 24. februara. Kada se par dana nisu vratili, izdato je saopštenje da su nestali.

Pronađeni su u petak zavejani u automobilu, a 36-godišnjak je rekao policiji da se njegovo vozilo zaglavio u snegu, prenosi BBC. Iz policije navode da su Tejlor i njegov pas bili u dobrom stanju, ali gladni.

Tejlor je izjavio da noć između subote i nedelje prespavali u autu, ali je sledećeg dana palo još više snega. Muškarac i pas su peške pokušali da se izbave iz mećave, ali im je visoki sneg im je otežao povratak pa su se vratili u automobil .

„Tokom četiri dana, Džeremi se utopljivao povremenim pokretanjem vozila. Kao hranu je imao nekoliko paketa tako umaka“, piše u policijskom saopštenju.

Tejlor se putem Fejsbuka zahvalio svojim spasiocima i rekao da je „imao sreće i da više neće dopsutiti da mu se tako nešto dogodi“. Što se tiče umaka, pojeo je tri paketa ljutog sosa iz lanca brze hrane Tako Bel i šaljivo dodao da taj umak „spašava živote“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.