Profesorka imala seks sa 4 đaka: Šta da radim, muž me je zapostavljao

Engleskinja Laura Ramos (31) predala se ove nedelje policiji u Bridžportu nakon što je saznala da je izdat nalog za njeno hapšenje.

Policija je tražila Ramosovu nakon što je dobila proverene informacije da je tokom prošle školske godine spavala sa 4 učenika srednje škole u kojoj je predavala.

Ramosova je na saslušanju priznala da je imala seks sa đacima u svom automobilu, prenosi Miror.

Policija je utvrdila činjenice kada je jedan od učenika prijavio „seksualno zlostavljanje“ roditeljima a oni njima.

„S jednim od učenika je imala seks u automobilu a narednih dana u školi, pretvarala se pred njim kao da se ništa nije dogodilo. Potom su otišli u restoran u kojem su se ljubili a onda su iznajmili i sobu. Kasnije je đaku poslala poruku u kojoj je pisalo da joj je to bio ‘najbolji seks koji je ikada imala’ kao i da se osećala jako inferiorno pre toga jer ju je muž telesno zanemarivao“, stoji u policijskom izveštaju.

Kako prenosi „Miror“, veruje se da je nastavnica imala nedozvoljene polne radnje sa najmanje 3 ili 4 momka iz škole, ali da se ne znaju imena svima.

Sudija joj je zabranila da se približava svojim navodnim žrtvama. Trenutno se nalazi na slobodi nakon plaćanja kaucije od 50.000 dolara.

Kako je rekao njen advokat Edvard Gavin, ona će ostati pri izjavi da nije kriva za dela koja joj se stavljaju na teret, piše Blic.

1 komentar
  1. Djoka

    Eh što i mene nije „seksualno zlostavljala“ ceo dan svaki dan.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike