U trendu

Sve pršti od ljubavi: Donald i Melanija se ponovo izblamirali pred kamerama (video)

Da ne znate da su u braku punih 12 godina, po čemu biste mogli zaključiti da su američki predsednik Donald Tramp i prva dama Melanija Tramp par?

Priznaćete, na osnovu izuzetno malo toga.

Otkako je Donald Tramp stupio na dužnost predsednika, odnos između njega i Melanije pomno se prati jer su mediji i pre njegove pobede na izborima tvrdili da tu nema ljubavi.

Čuvena dva gafa iz prvog dela godine kada je Melanija u oba navrata odgurnula ruku svog supruga koji je želeo da je uhvati, propraćeni su podmesima a klipovi su postali viralni.

Najnoviji čudni trenutak prvog američkog bračnog para, sigurno će zaseniti prethodna dva.

Donald i Melanija Tramp našli su se u američkoj vojnoj bazi „Joint Base Andrews“ u Merilendu kada je uvodnim govorom prva dama najavila vrhovnog komandanta SAD i …svog muža.

Umesto da joj se zahvali na lepim rečima poljupcem u obraz ili makar zagrljajem, Donald Tramp je pred svima pružio ruku Melaniji kao da se rukuje sa nekim ministrom ili običnim građaninom na ulici.

Što je još gore, Melanija nije znala da li da ostane kraj njega tokom govora ili da siđe s pozornice ali Donald se i tu pobrinuo da on bude glavni, pokazavši joj da ode što pre.

Dalji komentar nije potreban.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)