U trendu

Ališa Kiz se verila

Ponovo za temu imamo najplemenitiju i najvredniju stvar na svetu, a to je, naravno, ljubav.
Ovu popularnu američku R’n’B pevačicu nedavno smo spominjali, govoreći o njenoj želji da ostvari san iz detinjstva i snimi duet sa svojim idolom Prinsom. Na dobrom je putu da to ostvari, a dok se to ne desi, mi uživamo u njenom trenutno aktuelnom singlu "Put It In A Love Song", koji je uradila u saradnji s fenomenalnom Bijons. A, šta kažete, kakav spoj?
Da se vratimo na temu. Naravno, pričamo o Ališi Kiz (Alicia Keys) i njenom ljubavnom životu. Ova pevačica nedavno je napunila 29 godina (25. januar), a sada ima razlog da upravo taj dan pamti do kraja života. Upravo tada ju je zaprosio njen dečko, reper i producent Kasim Dinz, poznatiji kao Swizz Beatz. Ališa je na poklon dobila skupoceni sedmokaratni verenički prsten, i to, ni manje ni više, nego na plaži na Havajima. Kakva romantika! Očekivano, devojka se našla u šoku, iznenađena, ali i oduševljena. Par trenutno proslavlja veridbu i uživa u čarima ostrva. Nedavno su kupili i kuću, i to od Lenija Kravica lično, vrednu celih četrnaest i po miliona dolara.
Cela ova priča ipak se odigrava u strogoj tajnosti, a evo i zbog čega. Naime, nepisano je pravilo da u gotovo svim vezama poznatih ličnosti postoji neka "kvačica". Tako je i ovaj put. U ovom slučaju 31-godišnji reper se trenutno nalazi u fazi razvoda od svoje prve žene, zanimljivo, takođe R’n’B pevačice Mašonde (Mashonda), s kojom je u braku tri godine. Čovek očigledno ima sklonosti ka tom senzibilitetu. Dok se to ne reši, od javnosti se krije sve što bi moglo da oteža taj posao. A kada se sve to reši, naravno, planira se spektakularno venčanje.
Eto, sad znamo sve planove jedne od najprodavanijih i najnagrađivanijih pevačica današnjice. Karijera sa više od trideset miliona prodatih albuma i čak devet Gremija i kojekakvih drugih nagrada dobila je svoju krunu. Nadamo se da će Ališa naći svoju sreću s Kasimom i osnovati porodicu sa svojom ljubavi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.