Ašer se razvodi

Još jedan razvod poznatih je na pomolu. U tom svetu, takve stvari su sasvim normalne.
Ona je Tameka Foster (Tameka Foster). Nisam siguran da vam to ime nešto znači. Kada ga ukucate na internetu, dobićete samo nekoliko osnovnih podataka. Tameka ima 37 godina i bavi se modom. Iza sebe ima tri veze s poznatim ličnostima, od kojih je svaka trajala po godinu i po. Takođe, dva braka koja je imala trajala su ne više od dve godine. Žena kao da je programirana na toliko. Preko toga joj se valjda istroše baterije. Sve u svemu, najpoznatija je po tome što je još uvek zvanično (ali ne zadugo) žena popularnog američkog muzičara Ašera (Usher). Papiri za razvod su predati, čeka se samo rešenje o raskusurivanju. I da je samo novac u pitanju, lako bi bilo. Ali tu su na udaru ponovo nedužna deca. Ovaj par kao plod dvogodišnjeg braka ima dva sina, 18-mesečnog Ašera Rejmonda Petog (Usher Raymond V, otac mu je Rejmond Četvrti) i šestomesečnog Nevida (Naviyd). Baš nisu gubili vreme.
Inače, 30-godišnji Ašer i znatno starija Tameka venčali su se 2007, a ako je verovati tabloidima, ne žive zajedno već više od godinu dana. I sve ove priče bi bile sjajna zanimacija za nas obične smrtnike da nije te dece. Ni kriva ni dužna, uvek izvuku najdeblji kraj. Kome god da pripadnu, neće biti potpuno srećna. Da stvar bude još teža, tu su još i tri sina iz prethodnog braka. To je pet novih rastrzanih života. Razumem ja da je bolji dobar razvod nego loš brak, ali izgleda kao da se oni igraju braka. Pa, gospodo, nije to igra.
Zanimljivo je da je Tameka nedavno bila na ivici života i smrti. Naime, jedna bezazlena operacija, kod žena popularna liposukcija, mogla ju je skupo koštati. Dok je bila pod anestezijom, dobila je srčani napad. Doktori su joj posle toga više od minuta masirali srce i, na sreću, uspeli da je povrate. Sve se to dogodilo u februaru na jednoj klinici u Brazilu. Ašer je odmah otkazao nastup na dodeli Gremi nagrada kako bi bio uz svoju ženu.
Očigledno da ni taj događaj nije bio dovoljan da se dozovu pameti. Kako god, svako hodi svojim putem. Srećno im bilo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.