U trendu

Bajaga i Instruktori, S.A.R.S i Let 3 na Belgrade Beer Festu

Grupe „Bajaga i Instruktori“, „S.A.R.S“ i „Let 3“ nastupiće na 14. Belgrade Beer Festu, koji se održava od 17. do 21. avgusta na Ušću, najavila je danas Beogradska kulturna mreža.

Jedna od omiljenih grupa svih generacija „Bajaga i Instruktori“, bend sa bogatom diskografijom i velikim brojem hitova, biće zvezde druge večeri festivala 18. avgusta.

„Pošto ove godine neće biti solo koncerta Bajage i Instruktora u Beogradu, Beer Fest je idealna prilika da se vidimo sa našim fanovima. Vrlo nam je bitan taj nastup na Beer Festu i spremamo iznenađenje, koje naravno nećemo da otkrivamo“, izjavio je Bajaga.

Fanove nešto „tvrđeg“ alternativnog zvuka obradovaće informacija da je na spisku regionalnih učesnika ovogodišnjeg „Belgrade Beer Festa“, sastav „Let 3“ iz Hrvatske.

Kontroverzni riječki rokeri su tokom više decenija postojanja, osim po brojnim hitovima, postali poznati i po provokativnim nastupima.

Sastav „Let 3“ se nakon dužeg perioda vraća u Beograd, gde su uvek davali svoj maksimum.

Pretposlednje večeri festivala, 20. avgusta, nastupiće miljenici beogradske publike – grupa „S.A.R.S“.

„S.A.R.S“ ove godine proslavlja deceniju postojanja na regionalnoj sceni, a bend je za to vreme izdao šest albuma i 19 spotova, od kojih većina ima po nekoliko miliona pregleda na „Jutjubu“.

Publiku očekuju i već najavljeni „Rudimental“, „Dubioza Kolektiv“, Masimo Savić, Vlatko Stefanovski, „Elemental“, a organizatori će uskoro objaviti imena i ostalih izvođača.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.