„Beer Fest“ i u Vrnjačkoj Banji od 2. do 4. jula

Tu smo da najavimo jednu veliku manifestaciju, koju su do sada imali privilegiju da čuju i vide samo Beograđani ili oni koji dođu u naš glavni grad. U pitanju je dobro nam poznati "Beer Fest", koji će se ove godine prvi put održati i u Vrnjačkoj Banji. Organizatori su najavili da će ovo druženje postati tradicionalno, a ozbiljno se razmišlja i o tome da se u akciju uključe i drugi gradovi po Srbiji. Za pohvalu.
Inače, festival zvaničnog naziva "Vrnjačka Banja Beer Fest" biće održan od 2. do 4. jula na terenima sportsko-rekreativnog centra "Raj". Ulaz je besplatan, a očekuje se da ovaj događaj za tri dana poseti između trideset i četrdeset hiljada ljudi. U tri dana festivala, koji će biti svojevrstan uvod u beogradski "Beer Fest", planiran za Ušće od 18. do 22. avgusta, nastupiće uglavnom bendovi iz Srbije uz jedan izuzetak. Da prestavimo učesnike.
Prvog dana, u petak, 2. jula, za zagrevanje će poslužiti mladi i manje afirmisani bendovi "Undo" i "Treća smena" i nešto poznatiji "(Ne)normalni Đorđe Balašević tribjut". Oko 21.45 kreće ludilo. Na binu izlaze neponovljivi "Partibrejkersi", pa se stoga dobro drš’te. Nakon njih nastupa Inspektor Blaža sa svojim Kljunovima, potom za ovakve prilike neizostavni Luis i na kraju "Irish Stew". Sasvim dovoljno za fenomenalan početak.
Drugi dan festivala otvaraju "Schizophrenia" i "BandX – Real AC/DC tribute band". Subota, 3. jul, nastavlja se uz velike i dugogodišnje zvezde "YU grupu", a onda sledi nešto što se mora doživeti – jedni za drugima "Orthodox Celts" i "Sunshine", možda i najveći domaći majstori za atmosferu. Ako ste u blizini, ovaj dan, koji se završava uz DJ Pookie-ja, jednostavno ne smete propustiti.
Treći dan, nedelju, 4. jul, započinje grupa "31. oktobar", a nastavlja "Red Hot Chili Peppers real tribute band" i beogradski sastav "E-play". U 21.15 nastupiće i jedini gosti iz komšiluka, legendarne "Divlje jagode". Šou produžava niška grupa "Galija", a festival zatvaraju "DJ Mouse J & DJ Lapac".
Dakle, prava imena za pravu promociju ove atraktivne turističke destinacije koja ne može a da ne urodi plodom. Dobra muzika i jeftino pivo – to je ključ za uspeh. I samo još jednom da napomenemo najvažniju stvar: nemojte voziti ako ste pili alkohol! Za sve ostale informacije posetite zvaničan sajt festivala.
Koristan link

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.