Decenija pesme „Buđav lebac“ grupe S.A.R.S

Pre tačno 10 godina bend S.A.R.S. probio se na muzičkoj sceni sa pesmom „Buđav lebac“, koja je sada dobila i svoju koncertnu verziju spota, čiju režiju potpisuje Filip Dizdar, saopštila je kuća Lampshade Media.

Foto: facebook/s.a.r.s

Foto: facebook/s.a.r.s

Kako S.A.R.S. već dugo godina sarađuju sa Dizdarom, bez problema su mu poverili režiju spota za svoj najveći hit koji je snimljen u Domu sportova u Zagrebu, novembra prošle godine.

Grupa završava snimanje novog i poslednjeg studijskog albuma, tako da publika može uskoro da očekuje prvi singl i spot sa albuma „Poslednji“.

S.A.R.S. je jedan od najuspešnijih srpskih bendova poslednjih godina. Od pesme „Buđav lebac“ nizali su uspehe koji se ogledaju u prepunim dvoranama i višemilionskim pregledima i „downloud“-ima pesama.

Spot za pesmu „Lutka“ ima više od 22 miliona pregleda, a ogromnu slušanost beleže i pesme „Za njom“, „Praktična žena“, „Neka te kraj mene“ sa aktuelnog albuma „Proleće“.

Frontmen grupe „SARS“ Žarko Kovačević je uoči Nove godine u intervjuu Tanjugu najavio da će 10 godina postojanja benda obeležiti velikim koncertima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, regionu i novim albumom, koji će najverovatnije biti i poslednji.

Kovačević je rekao da razmišljaju da se okrenu singlovima, jer je album „prevaziđen format“.

(Tanjug)

Ostavite komentar

Ostavite komentar