najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Decenija pesme „Buđav lebac“ grupe S.A.R.S

Pre tačno 10 godina bend S.A.R.S. probio se na muzičkoj sceni sa pesmom „Buđav lebac“, koja je sada dobila i svoju koncertnu verziju spota, čiju režiju potpisuje Filip Dizdar, saopštila je kuća Lampshade Media.

Kako S.A.R.S. već dugo godina sarađuju sa Dizdarom, bez problema su mu poverili režiju spota za svoj najveći hit koji je snimljen u Domu sportova u Zagrebu, novembra prošle godine.

Grupa završava snimanje novog i poslednjeg studijskog albuma, tako da publika može uskoro da očekuje prvi singl i spot sa albuma „Poslednji“.

S.A.R.S. je jedan od najuspešnijih srpskih bendova poslednjih godina. Od pesme „Buđav lebac“ nizali su uspehe koji se ogledaju u prepunim dvoranama i višemilionskim pregledima i „downloud“-ima pesama.

Spot za pesmu „Lutka“ ima više od 22 miliona pregleda, a ogromnu slušanost beleže i pesme „Za njom“, „Praktična žena“, „Neka te kraj mene“ sa aktuelnog albuma „Proleće“.

Frontmen grupe „SARS“ Žarko Kovačević je uoči Nove godine u intervjuu Tanjugu najavio da će 10 godina postojanja benda obeležiti velikim koncertima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, regionu i novim albumom, koji će najverovatnije biti i poslednji.

Kovačević je rekao da razmišljaju da se okrenu singlovima, jer je album „prevaziđen format“.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike