Dejvid Geta 8. maja u Areni

Tu smo da najavimo još jedan veliki spektakl u Beogradu ovog proleća. On je jedan od najpoznatijih i najuspešnijih di-džejeva današnjice. Mnoge R&B zvezde uspeo je da ubedi da pređu na haus muziku. Spojio je i naizgled nespojivo, pop i dens, glamur i andergraund, elektroniku i rokenrol. Sklopivši sve nabrojano u jednu savršenu celinu, doživeo je veliki komercijalni uspeh. Zato je danas i tu gde jeste, na samom vrhu.
On je poznati francuski haus di-džej i producent Dejvid Geta (David Guetta), a posle godinu dana nastupiće ponovo u našem glavnom gradu – 8. maja u Beogradskoj areni bićemo svedoci velikog muzičkog događaja. Geta ovoga puta u Beograd donosi najnovije svetske hitove sa svog albuma "One Love", objavljenog prošle godine, i još mnogo toga što ćemo premijerno čuti. Naravno, biće tu prostora i za starije hitove s prethodnih ostvarenja. Podsećamo, ovaj 42-godišnji Francuz je pre ovog objavio još tri albuma, a to su "Just a Little More Love" (2002), "Guetta Blaster" (2004) i "Pop Life" (2007). U svojoj dugogodišnjoj karijeri sarađivao je s takvim veličinama i imenima kao što su Ejkon (Akon), Britni Spirs (Britney Spears), Kris Vilis (Chris Willis), Keli Rouland (Kelly Rowland), Lil Vejn (Lil’ Wayne), Madona, Lejdi Gaga, Rijana, Selin Dion ili "will.i.am". Ono po čemu je postao poznat širom sveta i van okvira haus muzike jeste megahit iz 2004. godine, "The World Is Mine".
Karte za beogradski koncert koštaju u redovnoj prodaji 1.900, dok za VIP lože treba izdvojiti 3.900 dinara. Međutim, mnogi štampani mediji ovih dana pružaju mogućnost da uz njihove kupone prođete i jeftinije bar za 200 dinara. Takođe, ako ste ranije išli na ovakve događaje, a ulaznice nabavljali preko Interneta, sigurno ste već dobili obaveštenje na mejl kako možete doći do jeftinijih karata. Inače, u toj redovnoj prodaji karte možete kupiti u Bilet servisu, Eventimu, Mamutu, Domu omladine, kao i na samoj biletarnici Arene.
Na kraju savet da posetite zvaničan sajt Dejvida Gete, koji je zaista sjajno urađen. Tamo ćete, između ostalog, naći i zvaničnu potvrdu ovog gostovanja. A u maju, pravac Arena.
Više informacija

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.