„Dub Pistols“ na festivalu „Supernatural 09“

Lepo mi rekosmo u najavi festivala "Supernatural 09" od prošlog meseca da će on postati internacionalni. Tako i bi.
Glavne zvezde ovogodišnjeg, trećeg po redu festivala, koji se održava 26. aprila kod Hajdučke česme, biće gosti iz Engleske, bend "Dub Pistols". Jedan od najzanimljivijih britanskih alternativnih sastava predstaviće našoj publici svoj novi studijski album – "Rum & Coke", za koji se priča da je ubedljivo najbolji do sada. Inače, on se u prodaji pojavljuje tek 18. maja, tako da domaća publika ima priliku da kao jedna od prvih u svetu ekskluzivno čuje novi materijal. Ovaj dab sastav ima u svojoj karijeri objavljena tri studijska albuma, a poznat je i po tome što je sarađivao s mnogim poznatim muzičarima i pravio za njih odlične remikse. Neki od njih su Moby, "Limp Bizkit", "Korn", Natali Imbrulja (Natalie Imbruglia), "Crystal Method", Bono, Ijan Braun (Ian Brown) i drugi. Da su veoma aktivni i traženi govori i podatak da je njihova muzika korišćena u dosta poznatih filmova, ali i u nekim video-igricama.
Od domaćih snaga, pored već predstavljenih Ramba Amadeusa i "Eve Braun", na festivalu će nastupiti i bendovi "Veliki prezir" i "Shiroko". "Veliki prezir" promoviše svoj novi materijal koji je u završnoj fazi produkcije, a sastav "Shiroko", na koji sam malo veću pažnju obratio na prošlogodišnjem "Jelen pivo lajv" festivalu, i mogu reći da su odlični, predstaviće svoj debi album pod nazivom "1", koji je objavljen u decembru prošle godine.
Ovom prilikom vas obaveštavamo da će na drugoj festivalskoj bini, takozvanoj Disko livadi, za one s malo drugačijim muzičkim ukusom, nastupiti poznati beogradski di džejevi – Fanki Šljiva, Idemo Na Mars (Dj Flip i Mkdsl), Indie Go, Felony Flats feat DJ Inspektori (Banana rave), DJ Peca i drugi. I sve to lepo upakovano na jednom mestu, a "za dž", naravno, ukoliko ponesete tri plastične flaše (PET ambalaža) i tri limenke. Za ostale ulaz se naplaćuje 400 dinara. I sve radi isključivo na biodizel. Sve se može kad se hoće.
Mi ćemo svakako i dalje pratiti vesti vezane za ovaj festival i blagovremeno vas obaveštavati o svemu. Budite uz nas. A vi, nešto stariji, da znate – i mi Hajdučku česmu za trku imamo!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.