Enrike Iglesias želi što bliži kontakt sa fanovima

Posle najavljene druge bine u parteru, muzičko-scenski spektakl Enrikea Iglesiasa 10. maja u Kombank areni pojačaće brojni tehnički detalji.

Prema Iglesiasovoj želji da bude što bliži svojim fanovima, glavna bina imaće krila od po dva metra koja će se i sa leve i sa desne strane, pružati ka publici na VIP tribinama.

Na binu će se nastavljati impresivno dugačka pista od čak 17 metara, široka 2.44 metra i visoka 1.52 metra.

Pista će se završavati još jednom malom binom, širokom tri metra, najavljuju organizatori.

Atmosferu na koncertu pojačaće bogata rasveta sa laserima i odlično ozvučenje, a za scenske efekte biće zaduženi topovi sa konfetama najrazličitijih boja i beli baloni.

Za razliku od nekih svetskih zvezda, Iglesiasu je najvažnije da sa svojim obožavaocima ostvari što bliži kontakt tako da su mu ostali zahtevi u vezi hrane i pića izuzetno skromni.

Kao iznenađenje za sve ostaće način na koji će Enrike izaći na scenu kao i kako će doći do bine u parteru.

Interesovanje za ovaj koncert i dalje ne jenjava. VIP tribine su rasprodate, a uvedena je dodatna kategorija VIP centar, mesta najbliža drugoj bini.

Beograd će biti jedan od prvih evropskih gradova koji će ove godine ugostiti Iglesiasa u okviru veoma iscrpne svetske turneje „Sex and Love“ na kojoj je do sada održao više od 130 koncerata.

Ulaznice za koncert Enrike Iglesiasa prodaju se po cenama od 2.990 dinara za parter, za sedenje od 3.690, 3.900, 4.590, 4.990 dinara, za VIP centar i fan pit karte koštaju 5.990 dinara.

Organizatori koncerta su Arena Beograd i „Sky Music“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.